Ynt: Kuddusi Kurbanzade ve Karavanı
selamlar yusuf bey , günümüz itibarı ile sizin ve herkesin ramazan bayramını kutlamak istiyorum öncelikle
yazı dizisini merakla okudum ve güzel bilgiler edindim emeğinize sağlık ,sanırım teşekkürlerle ifade etmek bizce yetersiz kalır ama biz yinde teşekkür edelim.
bende bu yıl haziran ayında ERBA KARAVAN dan yeni çekme karavanımı aldım, yazınızı okuduktan sonra TİP ONAY belgesini öğrendim ancak banada böyle bir belge veren olmadı , faturalama da burada ifade edildiği gibi gerçekleşti, teslimatta benzer olaylar yaşandı iki gün sürmesede , işçilik deseniz çok farklılık yok. ifade edildiği gibi ticarette biraz yol katetmemiz gerekiyor daha,....
ancak şunu ifade edebilirim ; gezmeyi seven , karavancılığa hayran olan , tanışıp konuşmaktan hoşlanan insanlar için bardağın hep dolu tarafından bakmak çok güzel oluyor,ben şahsen yaşamaktan zevk alıyorum , almış olduğum karavanın deneme turunu da attım büyük keyif aldım. bu arada bana göre eksik veya kusurlarını görmem için fırsat buldum daha uzun soluklu maceralara minimum sorunla yola çıkabilmek için güzel oldu. türkiye şartlarına göre güzel bir çekme karavan edinmiş oldum , imal eden firmaya yinede teşekkür etmek istiyorum. benim mutlu olmamı sağladığı için.
yazınız için tekrar teşekkür ederek mutluluklar diliyorum