Küçüklerde Yeni Alternati̇f: Dolly Weekend

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan AKMühendis Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 21
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,099
Fuarda biz ureticilerin başlarına gelenleri bir bilseniz inanın aynı şeyi sizde yapar o bandı çekerdiniz karavanın kontrol panelininin çercevesini söküp atanımı,tuvaletini kullanımı,tnetesinde barfiks çekmeye çalışanımı,webasto düğümesini şöküp tuvalete atanımı sayayım şimdi soruyorum size arkadaşım siz olsanız neyapardınız doğru haklısınız bizler yeni ürettiğimiz ürünlerimizi sizlerin beğenisine sunmak için oraya getiriyoruz ama bu tür davranıslar bizleri önlem almak zorunda bırakıyor anlayışınız için teşekkür ederiz.
İzmir’de olduğum için fuarın son günü gelebildim. Durum öyleyse eleştirim için kusura bakmayın, ama yinede seneye yukarıda yazılan önlemleri alarak bu tarz düşüncelere yer vermiyeceğinizi düşünüyorum.

Sayın @DOLLY BÜLENT

Karavanınız muhtemelen tam ihtiyaca yönelik tasarlanmıştır. Buna şüphem yok.

Ancak google'da dolly karavan diyip arama yaptığınızda çıkan konu marka imajınızı gerçekten zedelemekte. Nacizane tavsiyem konuyu tatlıya bağlayıp mümkünse sildirmeniz ve akabinde detaylı ve profesyonel bir web sitesi yaptırmanızdır.

Sayın @DOLLY BÜLENT

Karavanınız muhtemelen tam ihtiyaca yönelik tasarlanmıştır. Buna şüphem yok.

Ancak google'da dolly karavan diyip arama yaptığınızda çıkan konu marka imajınızı gerçekten zedelemekte. Nacizane tavsiyem xxxxxxxxxxxxxxxx mümkünse sildirmeniz ve akabinde detaylı ve profesyonel bir web sitesi yaptırmanızdır.
--------------------------------------------------------------------------------------
Bu bağlantıya yazdığım yazıyı aynen buraya da alıntıladım :

Ben de kendisini şahsen tanımam, ama bir akrabam kendisine
bir motokaravan yaptırdı, gerek kişiliğinden ve gerek işinden memnun kaldı.
Bence kanaatlerimizde, haksız kesin yargılar olmamalı.
Bu beyefendi," Benim dediğim, dedik" tipli gözüküyor.

Usta ayın 15 de vereceğim dediyse,
zık zıklayıp her hafta aramanın anlamı ne..!

Adam bir günlük iş olarak görmüş,
15 in de gün sonu gider karavanını alırsın.

Allah esnafımıza böyle müşterileri çattırmasın.
Kendisini her bakımdan haklı görüyor,ama hepsi boş iddia.
Sabredip ayın 15 inden sonra yazsa idi, yüzde yüz haklısın derdik.

Bülent usta,hakkında şikayet duymadığımız bir usta.
Ot- çöp iddialarla ustanın ekmeği ile oynamamak lazım.

-----------------------------------------------------------------------------------

Bu konu durup durup foruma yeni kaydolmuş , farkli isimlerle canli tutulmaya calisiliyor.
Binlerce konu icerisinden ilk yorum yapilacak yer burasi mi?
Belliki bu ustayı kötülemek birilerinin işine geliyor..
Bu konunun da forumdan silinmesi gerek.
Bir firma boyle kolay kolay sudan sebeplerle internette yaftalanmamali. Forum aglama duvari olmus sanki. Surekli hatirlatiliyor.
Sn. Bartek haklı görünüyorsun.
Bunlar başka bir firma tarafından yönlendirilen/yazılan ağlaşmalar gibi görünüyor.
Fırsat bu fırsat, bir rakibi bertaraf edelim, zihniyeti....

Sn. YOL BU BAŞLIĞI KAPATMALI.
Haksız saçma sapan, kasdi iddalarla dolmuş bu başlık.
Yine tekrarlıyorum, ayın 15 inde teslim edilseydi,
iddia sahibi %100 haklı olurdu.
Ama gaye üzüm yemek değil, bağcıyı dövmek olduğu ortada ..
Bu niyet okumak değil, ortay konan tavrı anlamak!

Benim de Bülent Bey’e bir çift nacizane lafım olacak. Bülent Bey öncelikle elinize sağlık bir emek harcamışsınız. Beğenen olur, beğenmeyen olur ben orasında değilim. Ürün sizin, o stand için para harcayanda sizsiniz. İsterseniz resmini de koyarsınız yada bir maketini de. O konuya girmeyeceğim ki ticaretten çok yanlış olduğunu düşünüyorum. Ben bir müşteri olarak bakıyorum ve sizi beğenip oraya gelen yada sizden hiç haberi olmayıpda sizin standınızı görüp oraya gelen kişilere haksızlık ve kusura bakmayın saygısızlık yapıyorsunuz. Ben Göztepe’den geldim mesela 3 saate yakın sürdü. Madem karavanınız kıymetli hiç bir şey olsun istemiyorsunuz, ozaman bir arkadaşınızı görevlendirirsiniz karavanın içinde oturur ve onun görevide sadece gelenlere eşlik etmek olur. Kendinizce bir çok sebepler saymışsınız ama açıkcası ben yadırgadım. Karavanın içinde görevli varken bu söylediklerinizi kimse yapamaz.Arkadaş giremediğini yazmış, haklı bir eleştiride bulunmuş. Bende de zannettim özür dilersiniz yada geçerli bir mazeret uydurursunuz ama siz kendinizi sorumlu tutmayı bırakın gelen ziyaretçileri suçlamışsınız. Birde diyorsunuz ki sadece 1 gün kapalı kaldı son gün, kardeşim gelen kişi her gün gelmiyor ki 1 gün geliyor. Bakkal değil ki 1 gün kapalı diyecen ne ise çok canım sıkıldı aklıma çocukluğumuzda ki esnaflar geldi, kardeşim almayacaksın ne bakıyorsun elliyorsun, alacaksan indireyim bak derlerdi
Ne ise çok konuştum kusura bakmayın düşüncemi söyledim, ama karavan sektöründe görülüyor ki tek engel ÖTV değil, birazda firmaların kendilerine öz eleştirilerde bulunmalı gerekiyor.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,675
Kayıtlı Üye Sayımız
166,526
Kaydolan Son Üyemiz
Tuncaytuna02

SON KONULAR

Geri