Küçükken Neler Yapardık?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ferdane gül Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 160
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 22,741

ferdane gül

Zirve
Yer
Ankara
Küçükken Neler Yapardık?

Neler yapmazdık ki!!!!
-Gelenler gitmesin diye ayakkabıları saklardım
-Uyumamak için yaş pasta dilimini bile 1 saatte yerdim.
-Karnemi kötü notlardan dolayı saklardım

Etiketler
Ynt: Küçükken Neler Yapardık?

Evin karşısındaki istinat duvarına oturup en çok reno 12 mi yoksa murat 131 mi geçecek diye sayardık.

kışın kar yağınca naylon torbaların üzerine oturup, istinat duvarının arkasındaki yokuştan aşağıya kayardık.

sonrada yokuşun üstünde oturanlar bizi kovalardı. çünkü bütün yokuş buz tuttuğu için evlerine giderken düşerlerdi :smiley:

gezmeye giden annem ve babamın arkasına aglayarak da olsa zorla takılırdım(o zamandan gezenbilirciymişim)

Ynt: Küçükken Neler Yapard?k?

Bilardo salonlarina baskin duzenleyen eray hocamizdan kacardik :smiley:

Mahallemizde elektrik yoktu akşamları hacıvat -karagöz oyunu gelirdi seyretmeye giderdik. Sanırım 1940 ların başıydı ::smiley: Daha dün gibi :D

annem eve çağırdığında kapıda saklanır içeri geçince azmaya devam ederdim.
evden sepetle uzatılan ekmek üstü yağ reçelle günü geçirirdik.
suların akmadığı zaman ( her zaman) itfaiyeden su taşırdık.
fırınların önünde kuyruklarda abilerim zaman geçirmek istemediğinden saatlerce beklediğimi hatırlarım.
kışın bozacının vefanınnnnnnnn bozaaaaaaaaaaaaaa sesini dinlerdik.
yoğurdu dişardan çan sesinin gelmesiyle alırdık.
sokağa çıkma yasağında askerlerle köşe kapmaca oynardık.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,682
Kayıtlı Üye Sayımız
166,528
Kaydolan Son Üyemiz
yusufkaptan41

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR