640 efsanedir Öyledir ki depolarında parça yığınları vardır çünkü 640 arıza vermeyen harika bir motordur.
Fakat ilerleyen zamanla sadece KTM değil performans fiyat,arz talep,maliyet hesaplarına giriştiler firmaların rekabeti arttırmaları da bunda önemli rol aldı
Ürünleri hazırlarken yedek parçadan kazançlar....servisten kazançlar...aksesuarlardan kazançlar dikkate alınmaya başlandı...
Örnekleri de mevcuttur Kullandığım 883 HD ve Viragolarda XL 650 TransAlplerde hiçbir parça sıkıntısı yaşmamıştım RC 390 da bir radyatör sorunu yaşadıkki tüm gezi planları iptal oldu Daha nice eş dostlar tanıyorum ben bir japon motosiklet firması çalışanıyım isim vermeden şunu söyleyeyim Japonlardan çok üstün motosiklet firmaları servisleri yüzünden gerimizdeler
C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
KTM den kaçmanızı şiddetle öneririm bunun nedenleri arasında ciddi parça sıkıntısı KTM supermotordaki çalışanların söyledikleri birbirinden tutarsız cevapları...Servise işiniz düşene kadar KTM iyidir Tabi ADV Rider gibi sitelerde çok fazla KTM tercih ediliyor çünkü KTM vur duvara duvarı parçalarsın sağlamdır fakat ülkemizdeki yetkililer KTM almamaız için ellerinden geleni yapıyorlar
Benim size eğer kamp hayatını seviyorum artçılı gezmiyorum dağ tepe dere gidicem diyorsanız Honda CRF 250 L
Şu önerimi de lütfen gözden geçirin ikinci el bir bmw f 650 GS ile dünya turuna da çıkarsınız