Hepimize geçmiş olsunEn az 15 saniye sürekli tatlı tatlı salladı.
Market rafları devrildi herhalde , cam kırılma sesleri duydum binalardan bisey düştü sandım , dışarı çıkanlar deprem oldu deyince anladım.çok geçmiş olsunn
sadece cam kırıkları var ise ucuz atlattık şükür
Çinler var ise yaramaz , ben offroad için orijinal otm hublari çıkarıp AVM 45O takmistim , orijinal otm hublar duruyor , sen bak olmazsa konusuruzAVM alternatif bir marka varmı
VIA_A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tskler üstadım , cevremde ve forumda tum arkadaslar sizinle ayni fikirde , sanırım uzun sure orijinal halde kalacak 5.9 a actigim konu başlığında zaman zaman yorum ve onerilerinize ihtiyacimiz olacak , selamlar5.9 hayırlı olsun.Bence offroad donanımı yapmayın standart binin o araca. Klasik olamaya aday bir araç sonuçta.
Tskler üstadım , cevremde ve forumda tum arkadaslar sizinle ayni fikirde , sanırım uzun sure orijinal halde kalacak 5.9 a actigim konu başlığında zaman zaman yorum ve onerilerinize ihtiyacimiz olacak , selamlar5.9 hayırlı olsun.Bence offroad donanımı yapmayın standart binin o araca. Klasik olamaya aday bir araç sonuçta.