Teessüf ederim kopye dedin ya al sana kopye Ekli dosyayı görüntüle 59840
Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam cok ugrastin cok tskler bıktırdik senide emegine saglikIllistrator dosyasını ekliyorum, düzeltme ya da baskı isterseniz bununla halledersiniz.
Yok estağfirullah, amatör olarak uğraşıyorum. İşinize yararsa ne mutlu bana.Hocam cok ugrastin cok tskler bıktırdik senide emegine saglik
Cok tsklerYok estağfirullah, amatör olarak uğraşıyorum. İşinize yararsa ne mutlu bana.
Logo çalışması sizindir, istediğiniz yerde istediğiniz gibi kullanın.@blacklotus musadenle FB tada oylama sunuyorum
On neyse arkada oyle olurHiç ilgilenmedim ama yabancı forumlarda oran olarak önlere 3.46 arka için 3.70 diyorlardı. Neye karşılık geliyor bilmiyorum.
En guzeli buEh işte:
Üzerinde 3,70 yazan diff fotoları var parça satanlarda. 3,70 olabilir o zaman.On neyse arkada oyle olur
ASUS_Z010D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Diffransiyelin ustunde pul var orada yazıyor, 3.71 de cok dusukmus super suratli gider yokus tırmanmaz benimki 4.89 meselaÜzerinde 3,70 yazan diff fotoları var parça satanlarda. 3,70 olabilir o zaman.
Hangi araç bu ?3000 devirde 310 tork, 45 dereceye kadar tırmanma eğimi diğer özelliklerinde.