highoutput
Zirve
Sanmiyorum bi yanlislik olabilir om602 lerde 120 hp dir , mercedes 250 olarak bilinir , aslinda bir rivayete gore her ne kadar 2.9 yazsada moturun 2.7 hacimli oldugudur.Ben aracın şase numarasını sorguladığımda 125kw yani 170hp mi.

Sanmiyorum bi yanlislik olabilir om602 lerde 120 hp dir , mercedes 250 olarak bilinir , aslinda bir rivayete gore her ne kadar 2.9 yazsada moturun 2.7 hacimli oldugudur.Ben aracın şase numarasını sorguladığımda 125kw yani 170hp mi.
Araclar guzel
Font tartismaya acik 

Bu tablo da otomatik vitesin btr74 den başka seçeneği var mı yani otomatik viteste Mercedes şanzıman seçeneği var mı buradaGecen gun fb ta sana bu tabloyu gondermistim , neden bakmiyorsun forumda ve fb ta devamli yayinliyoruz lutfen biraz arastiralim yayinlanan belgeleri okuyalim tipayi kendin acmaya kalkma benden tavsiye sivilar asagida
Ekli dosyayı görüntüle 59760
YokBu tablo da otomatik vitesin btr74 den başka seçeneği var mı yani otomatik viteste Mercedes şanzıman seçeneği var mı burada
Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam gece geç oldu ya anlayamıyorum yok derken kastın nedirYok
ASUS_Z010D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hayir mercedes sanziman ilk baslarda var musso amiral gemisi oldugu icin onda daha sık karsimiza cikiyor korando zaten mussodan bi 3 sene sonra cikiyor btr 74 maliyet ucuzlatma operasyonlari basliyor , ayni sey actyonlarda da vardir kyron rextonda direk mercedes var actyonlarda btr varYa da şöyle mi anlamalıyız otomatik olanlar btr74 manueller Mercedes şanzımanami sahip
Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hayır bu tabloda btr 74 şanzıman var onunda yagi tq 95 arjantin forumlarında bile bu lanet olasıca yağ nereden bulunur denkliği hangisi diye konuşuluyor sadece avustralyada var bu yağ, mercedesin şanzıman yağı ne diye soran varsa 10 numara koysanda calisir o sanzimanM74LE de yaziyor tabloda Borg Wagner mercedes sanziman dedigimiz degilmi ?
10 numara yagi depoya koyup bi ara denemeyi dusunuyorumHayır bu tabloda btr 74 şanzıman var onunda yagi tq 95 arjantin forumlarında bile bu lanet olasıca yağ nereden bulunur denkliği hangisi diye konuşuluyor sadece avustralyada var bu yağ, mercedesin şanzıman yağı ne diye soran varsa 10 numara koysanda calisir o sanziman
ASUS_Z010D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hiçbirşey olmaz mazotla karistir hatta direk kullan10 numara yagi depoya koyup bi ara denemeyi dusunuyorum![]()