bundan benim arabada da var ne oldugunu bende bilmiyorumEkli dosyayı görüntüle 56773Ekli dosyayı görüntüle 56774
Bunun ne olduğunu biliyormusunuz
Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
oto alarm işleri uğraşan oto elektrikçilerde olabilir kumandasıKumanda yok demekki ben kullanamiyorum
Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Simdi kirdin kalbimisizdekiler basit modele benziyor kumandası olmayan yani aracı kapattıktan sonra devreye giren korna ve dörtlüleri çalıştıran model
Sevgili dostum otomatik şanzuman alt tarafta bir süviç vardır.her otomatik şanzuman da vardır.o süviç araç n ve p pozisyonunda aracın çalışmasını ve anahtarın çıkmasına olanak tanır.sebin sorunun muhtemel o süviç te balata spreyi ile temizlediği zaman sorunun giderilecektir.selam arkadaslar arabada bazen kontak basmiyor vites kolunu p den 1 kadar geri getiriyorum tekrar park konumuna gertirdigimde arac calisiyor nadir de olsa buda ise yaramiyor o zaman motordan marş motorunu direk calistiriyorum bu sorunun muzdarip olan varmi
GT-I9505 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Biliyorsun ya herro, ya merro dönmek yok4x4 yapilmis galiba ozguven patlamasi
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Araba kizamik cikarmis gibi olmus ))Mutlu son Ekli dosyayı görüntüle 56751Ekli dosyayı görüntüle 56752Ekli dosyayı görüntüle 56753
SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi