Korando 2.9 Td Ile Başlangıç

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan highoutput Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,596
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 515,428

Etiketler
4463b0c1b20f1e74b42f37b6178154a8.jpg

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ayrıca shell in v power ı normal motorinden daha düşük sıcaklıkta donuyor

katkılı mazot yazınca ben direk pompadan satılıyor sandım , daha önce bir benzin istasyonunda benzinli aracıma , enjektörleri temizlediği iddia edilen bir katkı malzemesi koydular sonuç , benzin pompası arızalandı değiştirmek zorunda kaldım. Katkı maddesi denilince olaya soğuk bakıyorum bu yüzden.

Bu arada malatyadaki dediğiniz gibi 4×2 miş.
E ihale sitesine iki gündür üye olamıyorum. Hata verip duruyor.
İhale olursa gözden kaçırırsam sizden ricam haber verin.

yillardir mazotlu araba kullaniyorum dun kontagi actigimda hava sicakligi -15dereceydi tek marsta calisti

GT-I9505 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

burda eskiden kac... mazot olurdu on biraktiginda donardi cunku az su olurdu o donardi hocam siz istma bujilerine bir baktirin

GT-I9505 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sabah -10 dan dusuktu
Kizdirma lamba sonunce calisiyor devaminda stop ediyordu. Ustami aradim kaynar mazot doldur dedi
Dedigini yapmadım. Maas gunu ya cepten kira falan odedim. Yegenime harclik gonderdim. Arabayi salladim
Calisti. Benzinciye gidip depoyu doldurdum. Katkiya gerek yok. Kislik mazot koydum dedi.

Son düzenleme:

Sabah -10 dan dusuktu
Kizdirma lamba sonunce calisiyor devaminda stop ediyordu. Ustami aradim kaynar mazot doldur dedi
Dedigini yapmadım. Maas gunu ya cepten kira falan odedim. Yegenime harclik gonderdim. Arabayi salladim
Calisti. Benzinciye gidip depoyu doldurdum. Katkiya gerek yok. Kislik mazot koydum dedi.
bunun sonucu dondumu ? kaynar mazot ne demek ? kışlık mazot ne demek ? bilmediğim için soruyorum.

bunun sonucu dondumu ? kaynar mazot ne demek ? kışlık mazot ne demek ? bilmediğim için soruyorum.
Kaynar mazot
Bikac litre alip isittiktan sonra depoya dokuyorsunuz. Güvenilir bi yontem mi bilmiyorum. Uygulayan varsa lutfen bizi bilgilendirsin.
akaryakit firmalari kisin donma noktasi daha dusuk mazot satabiliyorlarmis demek ki. Yalan gercek ?????
Lastikci berber vs. Beni bilirsiniz

Kaynar mazot
Bikac litre alip isittiktan sonra depoya dokuyorsunuz. Güvenilir bi yontem mi bilmiyorum. Uygulayan varsa lutfen bizi bilgilendirsin.
akaryakit firmalari kisin donma noktasi daha dusuk mazot satabiliyorlarmis demek ki. Yalan gercek ?????
Lastikci berber vs. Beni bilirsiniz
mazotu kaynattık ; depoya döktük tamam ama o mazot tekrar soğumuyacakmı depoda :confused: mantığını anlamadım ama vardır bi bildikleri :smiley:

@higoutput hocam,şnorkel isini nasıl cozeriz,daha önce hic arastirmismiydin

Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR