Korando 2.9 Td Ile Başlangıç

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan highoutput Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,596
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 519,255

Etiketler

Sifir alip memnun olanlar var ?

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Neye göre memnun?bana bir tanesi 4*4 e almadan hafif bi rampa çıksın 80 le bak abartmıyorum ani fren yapsın yada src olmayan bi araç işe 4*2 de giderken virajda gaza bassın haydi 4*4 dünyası size sesleniyorum hiç yazmayıp izleyen takip edenler cevap verin at lastik ile bunları yapın buzda ahmak ıslatan yağmurda..yok abi öyle bişey.bak bf kullandım l200 de kumho kullandım disco 1 de yokohama kullandım zj de silverstone kullanıyorum sorento da frontera ya daha yeni cooper aldım kar lastiği gibi rahat hareketler sergileyemezsin otomobil değil bu

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Mt lastik icin kardan kapali yolda iyi olabilecegi soylenmisti.
Uzun yolda buza kapilip ucmaktan da korkuyorum.

Üstad daha evvelde söylemiştim sana kar değil ama buzla fazla haşır neşir isen ya mt ye palet gezdireceksin yada at ile dikkatlı gideceksin ama alacağın at de kar kanallı olacak kumho at 51 işini görür o olmazsa en discoverer

Bende at lastikle buzda , hafif yagmurda kazalar atlattim bunu ben iddia etmiyorum okudugum forumlarda kumho at51 icin olumlu yorumlar var , bugun kumho venture stt lastiklerimle camurlu araziye ciktik rampalari 4x4 H ile rahat ciktik takildigimiz yerde 4x4 low a aldik devam ettik yanimda araci almak icin gelenler de vardi , ama camurda basarili diyemem , biyere kadar idare etti , bende at nin buzda yagmurda olmayacagini spin atarak ogrenenlerdenim demem o ki ya forumlarda yalan soyluyorlar yada bizde bi ariza var

Bende at lastikle buzda , hafif yagmurda kazalar atlattim bunu ben iddia etmiyorum okudugum forumlarda kumho at51 icin olumlu yorumlar var , bugun kumho venture stt lastiklerimle camurlu araziye ciktik rampalari 4x4 H ile rahat ciktik takildigimiz yerde 4x4 low a aldik devam ettik yanimda araci almak icin gelenler de vardi , ama camurda basarili diyemem , biyere kadar idare etti , bende at nin buzda yagmurda olmayacagini spin atarak ogrenenlerdenim demem o ki ya forumlarda yalan soyluyorlar yada bizde bi ariza var

Yalan söylüyolar diye iftira atamam ama adam hangi koşulda iyi diyor bunu sadece kendi biliyor
Söylediklerimi yapsın sonra gelsin iyi desin tabi gelebilirse

Forumu köpürdetmissiniz maşallah ancak bakabildim, lastik konusuna gelince at lastigin karda ve yağmurda sıkıntılı olduğunu çok yerde okudum o yüzden yağmurda temkinli kullanıyorum ,takip mesafesine dikkat ediyorum su ana kadar herhangi bir olumsuzluk yasamadim

Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Forumu köpürdetmissiniz maşallah ancak bakabildim, lastik konusuna gelince at lastigin karda ve yağmurda sıkıntılı olduğunu çok yerde okudum o yüzden yağmurda temkinli kullanıyorum ,takip mesafesine dikkat ediyorum su ana kadar herhangi bir olumsuzluk yasamadim

Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Karda camurda iyidir sorun cikarmaz ama buzda ve bilhassa yeni yagan yagmurda asfalttaki petformansini deneme firsati bulursan paylasmani bekliyoruz asfaltta sakin kullanim ve yeterli takip mesafesi en dogru cozum

Neye göre memnun?bana bir tanesi 4*4 e almadan hafif bi rampa çıksın 80 le bak abartmıyorum ani fren yapsın yada src olmayan bi araç işe 4*2 de giderken virajda gaza bassın haydi 4*4 dünyası size sesleniyorum hiç yazmayıp izleyen takip edenler cevap verin at lastik ile bunları yapın buzda ahmak ıslatan yağmurda..yok abi öyle bişey.bak bf kullandım l200 de kumho kullandım disco 1 de yokohama kullandım zj de silverstone kullanıyorum sorento da frontera ya daha yeni cooper aldım kar lastiği gibi rahat hareketler sergileyemezsin otomobil değil bu

Heeeyytt savulun Battal Gazi geliyor

Soyle bir karavan yapayim cekip gidicem bu diyarlardan korando durango branco olmayan memleketlere gocucem

193d3834beb337d4eb0aced00486a403.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR