Korando 2.9 Td Ile Başlangıç

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan highoutput Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,596
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 515,398

Etiketler
Ben hata ettim son dakikalarda vericektim teklifi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bende bakıyorum öle mal mal bedavaya almışlar galloperları

Dostum ,takma katana tecrübe kazanmış olsun, bundan sonra taktik su teklifinin üstüne teklif verirlerse hemen çekil teklif verilmemiş başka bir araca teklif ver

Dostum ,takma katana tecrübe kazanmış olsun, bundan sonra taktik su teklifinin üstüne teklif verirlerse hemen çekil teklif verilmemiş başka bir araca teklif ver

Abi kaybetmeyi takmıyorum bu şerefsizliği takıyorum yediremiyorum..
Orda bir sürü korando duruyor buna teklif yapıyolar buda masumluğu kaldırıyor ortadan teklif gelmiş aracın 3-5 üstünü nasıl tutturuyor adam..hemde 2 defa,bu kapalı zarf bize kapalı yani.
Çekilme diye bişey yokki ve araçta teklif oldup olmadığınıda göremiyosun

Teklif yapıldığını görüyorsun ve istersen vaz gece biliyorsun aklımda kalan boyle olması gerek alan kaça almış

Sağlık olsun paran cepte kaldı sonraki ihalede kafana gore birşey bakarsın herşeyden bir hayır vardır.bak ben 1 haftadır erzurumluya gide gele evlatlık almaya karar verdim

Ihale isi bizede bulasmaya basladi diyorumki sadece arazi icin ihaleden dokuntu bi arac alsammi ?

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dokuntu derken yanlis anlamayin kimsenin almiyacagi araclardan bahsediyorum kasasi dandik olsun eski tip guclu bi motoru olsun manuel sanziman olsun kozmetikle hic ugrasmayayim.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Araci iskenderundan alırken bu araclari takip Eden bir kac araci ihaleden alan simsar kilikli insanlar gordum size tavsiyem araçlari takip Edin satilmayan tekrar ihaleye cikan araçlara teklif verin aldigim araca verdigim fiyati day an simsar kilikli Adam inanamadi tavsiyem takip ediniz

GT-I9505 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR