Korando 2.9 Td Ile Başlangıç

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan highoutput Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,596
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 535,794
Mke aliagadan traktor kepce aldim bu sene ihaleden , normalda bir paraya giden mal ben ihaleye girince artirmaya kaldi artirmada acik artirma Ankarada verdim gozune o simsarlarin ama onlarda piyasayi artiriyorsun emsal yapiyorsub diye homurdandi bende yukseltme vermeseydiniz dedim. Bu e ihale isi o simsarlarin onunu tikamak icin yapildi da @matchbox olaya tam hakim olamadi teklif artirma vs vs

ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Etiketler

cuma günü aradığım rot kolunun biraz uzunu ve diş açılması gereken bir parca buldum tornacıda kestırdim ,diş açtırdım 10 n umara oldu ama farklı bir sorun çıktı takamadık .daewoo ve kia nın benzer modellerini internetten buldum ,yarın sefere çıkıp parçacıları dolaşmaya çıkacakken mümtaz şahsiyet @orgasmatron üstat imdadıma yetişti sağolsun

Sag bende var kullanılmamış , orjinal boyunu kesip ayarlayacaksin adres ver gondereyim

ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kardeşim bişey sorabilirmiyim bu arabanın her sanayiye yolu düştüğünde böyle parça sıkıntısımı oluyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

aracı komple elden geçiriyorum.aslında birşekilde parça bulunuyor ama bu rot kolu nu burada direksiyon kutusu ile satıyorlar oda ebesinin nikahı ama kore araçlarında bulunabilir ve motor kulağını mersedes'ten,şanzıman filtre ve contasını ,z rot'u,direksiyon körüğü'nü actyon sport 'tan birebir uymlu buldum.

Lutfen not al bunlari gelecekte ihtiyacimiz olacak bu bilgilere

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben daha bakim bile yaptirmadim bu gun motor yagina baktim siyaha yakin
filtereleri daha kontrol etmedim.Yaklasik bir ay sonra sanayiye girip hem bakim hem karar verecegim degisimlere basliyacagim ins. O zaman isime cok yariyacak bu bilgiler simdiden tskler

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dizel zaten siyah olur

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

SON KONULAR - FORUM