Düzgün yapılmış fiyatı da gayet uygun olan araçları da çok zor satıyorsun. Kaydı,yapan referanslı usta kısacası herşey ortada olduğu halde bir de. Bizim insanımızı anlamak zor açıkçası,eskiden kazıklanan insanlara üzülürdüm ama artık eskisi kadar üzülmüyorum.Kendi aracımı geçtim hadi 98 model çift kabin Hilux satıyor 29 bin demiş hala pazarlık peşinde millet,garip gerçekten.
Araçlarda torsiyon yükseltme pek sağlıklı ve konforlu olmuyor. 2 aracımda yapmıştım ama konfor düşüyor ve yolda gezme ve tepkiler artıyor.kit yada body lift kit uygulamanızı önerebilirim
İron man in torsiyonlu arabalar icin yukseltme kiti iki adet daha kalin torsiyon one iki adet daha sert amortisor arkaya daha kalin ve uzun yay ve daha sert amortisor , torsiyonlu araba baska nasil kalkicak yukariya
Resimdeki kit te korando kiti
ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Demek istedigim burada kalin torsiyon haricinde gerisi tedarik edilebilecek seyler , kalin torsiyon heavy duty olarak ss parcasi olarak da var (normal ince kalin torsiyon olarak fabrika takmis) ben bos kalsam rus sitesinden en iyi amortisor ve yayi secip takicam ama isler gucler cok yogun bu ara
Demek istedigim burada kalin torsiyon haricinde gerisi tedarik edilebilecek seyler , kalin torsiyon heavy duty olarak ss parcasi olarak da var (normal ince kalin torsiyon olarak fabrika takmis) ben bos kalsam rus sitesinden en iyi amortisor ve yayi secip takicam ama isler gucler cok yogun bu ara