Korando 2.9 Td Ile Başlangıç

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan highoutput Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,596
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 516,290
4x4 piyasasi manyaklasmis iyice bitik araclar 30 makyajli 40 biraz kemikli 50 bin

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yavaş yavaş buda biticek çünkü takozla yükseltip 250 liraya 4 sis 4 tane lastik koyup 20 binlik arabaya 40 bin diyolar heryer offroad ekipmanlı arabalarla doldu

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Etiketler

4x4 piyasasi manyaklasmis iyice bitik araclar 30 makyajli 40 biraz kemikli 50 bin

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Düzgün yapılmış fiyatı da gayet uygun olan araçları da çok zor satıyorsun. Kaydı,yapan referanslı usta kısacası herşey ortada olduğu halde bir de. Bizim insanımızı anlamak zor açıkçası,eskiden kazıklanan insanlara üzülürdüm ama artık eskisi kadar üzülmüyorum.Kendi aracımı geçtim hadi 98 model çift kabin Hilux satıyor 29 bin demiş hala pazarlık peşinde millet,garip gerçekten.

Araçlarda torsiyon yükseltme pek sağlıklı ve konforlu olmuyor. 2 aracımda yapmıştım ama konfor düşüyor ve yolda gezme ve tepkiler artıyor.kit yada body lift kit uygulamanızı önerebilirim

erhan_41 / Tuzla
İron man in torsiyonlu arabalar icin yukseltme kiti iki adet daha kalin torsiyon one iki adet daha sert amortisor arkaya daha kalin ve uzun yay ve daha sert amortisor , torsiyonlu araba baska nasil kalkicak yukariya
aeeb1eaa56dc2b06f2961595a70f8512.jpg

Resimdeki kit te korando kiti
ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Demek istedigim burada kalin torsiyon haricinde gerisi tedarik edilebilecek seyler , kalin torsiyon heavy duty olarak ss parcasi olarak da var (normal ince kalin torsiyon olarak fabrika takmis) ben bos kalsam rus sitesinden en iyi amortisor ve yayi secip takicam ama isler gucler cok yogun bu ara

Demek istedigim burada kalin torsiyon haricinde gerisi tedarik edilebilecek seyler , kalin torsiyon heavy duty olarak ss parcasi olarak da var (normal ince kalin torsiyon olarak fabrika takmis) ben bos kalsam rus sitesinden en iyi amortisor ve yayi secip takicam ama isler gucler cok yogun bu ara

Sen ne iş yapıodun

Avukatlik , tircilik , insaat malzemesi uretimi dunyadaki tum sacma sapan isleri yapiyorum

Karşılığını aldığın sürece sıkıntı yok bence haa dersinki almıyorum herkes daha fazlasını ister derim bende boşver iş olsun da

Karşılığını aldığın sürece sıkıntı yok bence haa dersinki almıyorum herkes daha fazlasını ister derim bende boşver iş olsun da

15 senedir inşaat patlaması vardı üretimhane açtığımız sene o patlama bize oldu, yani gökten yağan kamışa kafa attık bu sene

15 senedir inşaat patlaması vardı üretimhane açtığımız sene o patlama bize oldu, yani gökten yağan kamışa kafa attık bu sene

İyi bişeymi dedin kötü bişeymi anlamadım ama yoğun olduğuna göre iyidir ellaam

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR