Sizde hayırlı akşamlar çok sayın @highoutput beyefendi hard ve soft olarak adlandırdığımız offroad faaliyelerinin talep ettiği donanımlar var elbette,bende buna kısaca parmak bastım hardsa kırarsın softsa sür gitsin
Umarım anlatabilmişimdir sayın @highoutput beyefendi verdiğim rahatsızlıktan ötürü çok özür diliyorum teşekkür ederim ilginize
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sizde hayırlı akşamlar çok sayın @highoutput beyefendi hard ve soft olarak adlandırdığımız offroad faaliyelerinin talep ettiği donanımlar var elbette,bende buna kısaca parmak bastım hardsa kırarsın softsa sür gitsin
Umarım anlatabilmişimdir sayın @highoutput beyefendi verdiğim rahatsızlıktan ötürü çok özür diliyorum teşekkür ederim ilginize
Abi ben fikrimi söyledim işte..istersen şöylede yapabilirsin nerden alıcaksan lastiği git orda dediğimi yap zaten adam işin kurdu bişe demezlerse taktır senin kullanım şeklinle bu arabaya o lastikler zarar veremez!!!
Ancak dediğim gibi eğime girdiğinde lastik sürtebilir yükseltmeyide o zaman düşünürsün
Pendik sanayide oltay lastik var....ihtisasları arazi araçlarına jant ve lastik....orayı bir ziyaret edin derim....hesaplamaları yapıyorlar....ben tavsiye üzerine gittim ve bilgi ve ilgilerini hayran kaldım.
Bizimki kismetsiz deve misali Tasis un gönderdiği evrakt mor yazıyor araç bordo tekrardan düzeltme yazısı gönderiyorlar ama bu hafta muayene yı bitirmeyi ümit ediyorum..Buda havalanmış Korando
Bizimki kismetsiz deve misali Tasis un gönderdiği evrakt mor yazıyor araç bordo tekrardan düzeltme yazısı gönderiyorlar ama bu hafta muayene yı bitirmeyi ümit ediyorum..Buda havalanmış Korando Ekli dosyayı görüntüle 52323