Yok Series daha kısmet olmadı....cj 5 toplamışlığım var....şimdiki explorer....daha önceleri feroza....Nissan deluxecub.....subaru....vs
erhan_41 / Tuzla
Sen mouse a bas bas mouse a pisman olmazsin hala osuruk arabalar pesinden kosuyorsun )@erhan_41 abimiz bana explorer hakkında bilgi verirmisin hep ilgim oldu nissan patfinder kullandım başarılı bi araç feroza da hakkettiği ni bulamayan bi araç subaruya hiç ilgim olmadı
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sen mouse a bas bas mouse a pisman olmazsin hala osuruk arabalar pesinden kosuyorsun )
ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Arazi için ise explorer tavsiye etmem....yurtdışında 5.2 cherokee kullanmıştım...onu tavsiye ederim .ama konfor ve sorunsuzluk dersen explorer ....bendeki 5.0 limited....sorun varsa yanıtlayabilirim
erhan_41 / Tuzla
Bugün 520 dizel xdrive bmw ye bindim....kalite güven ve rahatlık adına arabamı aradım explorer arazide dediğim gibi olmaz ama.....rahattır ve güven verir
erhan_41 / Tuzla
Ferrari olsa asfaltın 35 cm üstünde hicbir araca binmem şasesiz araçla 80 km hızla ile vurursan ölürsün bmw mercedes fark etmez akardiyon olur araçBugün 520 dizel xdrive bmw ye bindim....kalite güven ve rahatlık adına arabamı aradım explorer arazide dediğim gibi olmaz ama.....rahattır ve güven verir
erhan_41 / Tuzla
Ekli dosyayı görüntüle 52307
Sasesiz araç böyle oluverir
ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[wtamam resimleri gosterin bende burda bakip bakip ic gecireyimikiloc][/wikiloc]