Yarışa girmeden 5 gün önce aldım korando 2.3 ü daha önce hiç kullanmadigim bi arabaydı detaylı bi bakım yapmadan araca alışmadan sadece m/T lastik takarak girdik yarışmaya yani standart araç olarak sadece bizimki vardı.Neyse yarışa eşimle beraber girdik ilk ayak 70 km lik zorlu dağ yollarıydı daha 5. Kilometrede direksiyon ağırlaştı inip altına yattım iğne başı kadar bi yerden hidrolik fışkırıyordu bantla sarmaya çalıştım olmadı servisi aracimi arayıp ara etaba hidrolik getirmesini söyledim bende direksiyon kutusunu bozmamak için zorlamadan finişe kadar zar zor gittim ama son 4 dakika önce finis kapanmış abondone olduk ertesi güne 1 saat cezayla basliyacagimizi sanmıştık çünkü bize verilen brifingte ve kurallar kitabında abondone olan yarışmacı 1 saat ceza alır yazıyordu.Ama ertesi gün 2 saat cezayla başladık o gün 3 etapta 2 birinciliğimiz 1 ikinciligimiz vardı akşam niye 2 saat ceza aldığımızı öğrenemedik ertesi gün direktörden aldığımız cevap abondone olmussunuz o yüzden 2 saat ceza almissiniz oldu kurallar kitabını gösterip 1 saat ceza almamız gerektiğini soyledik haklisiniz dedi ama sonra tekrar gelip bu uluslararasi bir yarış bizim kurallarımızda 1 saat ceza var ama uluslararası kurallar 3 saat ceza esasına göre yapiliyor o yüzden size 1 saat az yazilmis deyip 1 saat daha ceza verdiler toplamda 3 saat cezamız oldu
o günde çok iyi yarış çıkardık ama 3 saat ceza yüzünden dereceye giremedik.fakat kendi siteleri dahil olmak üzere heryerde biz 2. Olarak görünüyoruz baja troia turkey sayfasina girerseniz sonucları görebilirsiniz.
SM-G928C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi