Korando 2.9 Td Ile Başlangıç

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan highoutput Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,596
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 533,760

Etiketler
Sedat Açıl a , bu durumu anlatirsaniz , yardımcı olacaktır.

HUAWEI TAG-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Biz burada paylasimlardan memnunuz , ayrıca paylaşım yapmadiginix surece zaten aktif olmadiginiz için sizi kimse hatirlamaz , ama tüm konulara mesaj gonderdiginizi görüyorum , buda bana mantiksiz geliyor

Son düzenleme:

Dağ dağa kavusmaz insan insana kavuşur , Van nire İzmir nire ? Gönülleri bir oldumu herşey olur , geldiğin için teşekkürler @erek.65

Dün volkan abi ile tanıştık misafir etti bizi kendisini tanıdığım için çok memnun oldum ayrıca vermiş olduğu hubs için çok teşekkür ediyorum

VIA_A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam çok geçmiş olsun

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Karakoyde sordum bulamadım oralara da sorarım birde Manuel hub alicam bulgardan attığınız siteden başka var mı satan

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Würth tampon ve dış plastik aksam parlatıcı alın bunu rahat temin edebilirsiniz

ASUS_Z010D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şanzımanın BTR M74 veya W4A040 oldunu anlamanın basit bir yolu varmı. 300.000 km aracın şanzıman yağ ve filitresini değiştirecem nerden temin ediyorsunuz.

Lenovo X2-EU cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Btr nin yag cubugu yok mercedesin yag cubugu var

Genel bir bilgi paylaşalım, mercedes w4a040 sanziman musso ve korandolara 4 silindirlilere takilmamis, 5 silindir duz dizellere(turbosuz) 01.06.1996 dan , 16.05.1998 e kadar , turbo dizel 5 silindire 01.06.1997 den , 16.05.1998 e kadar , benzinli araclara 01.06.1997 den 24.05.2000 yilina kadar , yani dizellerin sadece mayis 1998 tarihine kadar uretilen araclara konmuş ,

SON KONULAR - FORUM