ceng67 Zirve Mesajlar 1,126 Tepkime Puanı 1,073 8 Eki 2016 #481 Aldinizmi ,benimde lastik almak lazim
erhan_41 Kamp II Mesajlar 281 Tepkime Puanı 99 Yer bandırma Web atv.kapidag.com 8 Eki 2016 #483 Bf aldım A/T ve 16 inç jant aldım Çıkanları da ilana koydum.ilfer oto yılmaz usta oltay oto lastik e yönlendirdi.güvensim ve etrafa sorup kafamı karıştırmadan.aldım taktırdım erhan_41 / Tuzla
Bf aldım A/T ve 16 inç jant aldım Çıkanları da ilana koydum.ilfer oto yılmaz usta oltay oto lastik e yönlendirdi.güvensim ve etrafa sorup kafamı karıştırmadan.aldım taktırdım erhan_41 / Tuzla
ceng67 Zirve Mesajlar 1,126 Tepkime Puanı 1,073 8 Eki 2016 #484 Sevgili @highoutput ,@erhan41 naapti aksam aksam gördünüz dimi ,benim Korando yerlerde
highoutput Zirve Mesajlar 3,133 Tepkime Puanı 2,610 Yer izmir 8 Eki 2016 #485 ceng67' Alıntı: Sevgili @highoutput ,@erhan41 naapti aksam aksam gördünüz dimi ,benim Korando yerlerde Genişletmek için tıkla ... Sorma yahu cok guldum bakis acisi sen bakinca farkli seyler goruyorsun baskasi baktiginda farkli Aşık Veysel ne demiş "güzelliğin on para etmez bu bendeki aşk olmasa" GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ceng67' Alıntı: Sevgili @highoutput ,@erhan41 naapti aksam aksam gördünüz dimi ,benim Korando yerlerde Genişletmek için tıkla ... Sorma yahu cok guldum bakis acisi sen bakinca farkli seyler goruyorsun baskasi baktiginda farkli Aşık Veysel ne demiş "güzelliğin on para etmez bu bendeki aşk olmasa" GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
erhan_41 Kamp II Mesajlar 281 Tepkime Puanı 99 Yer bandırma Web atv.kapidag.com 8 Eki 2016 #486 dedik ya "bakınca bağ olur bakmazsan....." erhan_41 / Tuzla
highoutput Zirve Mesajlar 3,133 Tepkime Puanı 2,610 Yer izmir 8 Eki 2016 #489 @erhan_1 yazilarindan bildigim kadari ile ford explorer var ama daha once yanlis hatirlamiyorsam series topluyordu.. GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
@erhan_1 yazilarindan bildigim kadari ile ford explorer var ama daha once yanlis hatirlamiyorsam series topluyordu.. GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
erhan_41 Kamp II Mesajlar 281 Tepkime Puanı 99 Yer bandırma Web atv.kapidag.com 8 Eki 2016 #490 highoutput' Alıntı: @erhan_1 yazilarindan bildigim kadari ile ford explorer var ama daha once yanlis hatirlamiyorsam series topluyordu.. GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... Yok Series daha kısmet olmadı....cj 5 toplamışlığım var....şimdiki explorer....daha önceleri feroza....Nissan deluxecub.....subaru....vs erhan_41 / Tuzla
highoutput' Alıntı: @erhan_1 yazilarindan bildigim kadari ile ford explorer var ama daha once yanlis hatirlamiyorsam series topluyordu.. GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... Yok Series daha kısmet olmadı....cj 5 toplamışlığım var....şimdiki explorer....daha önceleri feroza....Nissan deluxecub.....subaru....vs erhan_41 / Tuzla
ceng67 Zirve Mesajlar 1,126 Tepkime Puanı 1,073 8 Eki 2016 #491 erhan_41' Alıntı: Yok Series daha kısmet olmadı....cj 5 toplamışlığım var....şimdiki explorer....daha önceleri feroza....Nissan deluxecub.....subaru....vs erhan_41 / Tuzla Genişletmek için tıkla ... Maşallah sizlerden öğrenecek çok şey var demekki
erhan_41' Alıntı: Yok Series daha kısmet olmadı....cj 5 toplamışlığım var....şimdiki explorer....daha önceleri feroza....Nissan deluxecub.....subaru....vs erhan_41 / Tuzla Genişletmek için tıkla ... Maşallah sizlerden öğrenecek çok şey var demekki
erhan_41 Kamp II Mesajlar 281 Tepkime Puanı 99 Yer bandırma Web atv.kapidag.com 8 Eki 2016 #492 Teveccühünüz amatör ve bilgiye aç biriyim....elim anahtar tutar erhan_41 / Tuzla
erhan_41 Kamp II Mesajlar 281 Tepkime Puanı 99 Yer bandırma Web atv.kapidag.com 8 Eki 2016 #493 Bundan sonraki hayalim f150 ford....o da zamanla olur inşallah erhan_41 / Tuzla
highoutput Zirve Mesajlar 3,133 Tepkime Puanı 2,610 Yer izmir 8 Eki 2016 #494 erek.65' Alıntı: Kendimide bir gariban hissetim hidrolik yagiyla cikar o yazi dediler daha denemedim SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... Musso dan foto bekliyoruz, araclariniz guzel araclar bunlar latife GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
erek.65' Alıntı: Kendimide bir gariban hissetim hidrolik yagiyla cikar o yazi dediler daha denemedim SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... Musso dan foto bekliyoruz, araclariniz guzel araclar bunlar latife GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
erek.65 Kamp II Mesajlar 247 Tepkime Puanı 221 8 Eki 2016 #495 Araba atolyede hafta ici bakacağız genel durumuna SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Araba atolyede hafta ici bakacağız genel durumuna SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
highoutput Zirve Mesajlar 3,133 Tepkime Puanı 2,610 Yer izmir 8 Eki 2016 #496 erek.65' Alıntı: Araba atolyede hafta ici bakacağız genel durumuna SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... Arazi icin mi aldiniz yoksa gunluk kullanmayi dusunuyormusunuz ? GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
erek.65' Alıntı: Araba atolyede hafta ici bakacağız genel durumuna SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... Arazi icin mi aldiniz yoksa gunluk kullanmayi dusunuyormusunuz ? GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi