Korando 2.9 Td Ile Başlangıç

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan highoutput Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,596
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 533,577
Amerikandan kalan alisksnlik gec vakitlerde ders calisiom genelde bindigimiz araci daha iyi tanimak ve araca yapilicaklara karar verme acisindan.Sorun yok

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Etiketler
Yahu kanıma girdiniz garip bi şekilde korando beni çağırıyor

İhaleye bir sürü korando düşmüş elim mouse ye gitti gitti geldi teklif için ama hepsinin tavanı hasarlı üst üstemi koymuş bu amk lar anlamadımki

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sevgili dostum,eğer vaktin musaitse git arabaları gör daha sağlıklı olur resimlerde hoşuna giden orada hoşuna gitmiyebilir ,tersi de olabilir.

Hadi hayirlisi

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bugün kartal sanayide bir tane gördüm sizin araçtan bayagi bakımsız ve ön camda kireçle yazılmış sayılar falan vardı ....tatlım ve gariban gariban bekliyordu

erhan_41 / Tuzla

Gerçekten gelseydin tanissaydik p.tesi kulakları takacagiz yani ben gene orda olacağım bak hem tuzlaliymissin bende tuzlaliyim

Gerçekten gelseydin tanissaydik p.tesi kulakları takacagiz yani ben gene orda olacağım bak hem tuzlaliymissin bende tuzlaliyim
1 yıldır Tuzla lıyım.....buraları öğrenmeye çalışıyorum.....kartal sanayiden pendik sanayiye jant ve lastik almaya gittim ve günü orada bitirdim.haftasonları boş kalabiliyorum.tanışmayı isterim

erhan_41 / Tuzla

SON KONULAR - FORUM