Korando 2.9 Td Ile Başlangıç

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan highoutput Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,596
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 538,359
Musluğun ne olduğunu bilen var mi

Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Etiketler

O çocuk kendi evinin garajında kendine uğraşıyor dukkanci esnaf degil

Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Benim musso çukura girdikçe önden hafif lık lık ses geliyor yardım zonguldak varmı tanıdık

Lenovo X2-EU cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Motor olabilir amortisör salıncak viraj denge takozları iyi ama motor? Bulunurmu her sanayide

Lenovo X2-EU cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaslar tekrar selam , sanayide işim bitti evime döndüm , daha once yazdığım gibi bazı elektrik işleri ve bir mazot pompa metal boru çatlamışti onu yaptik ve emiş hortumlarını komple yeniledik , en ilginç olanı ise daha önce bahsettiğim şanzıman sorunum ortadan kalkti
Balçova Seferihisar arası yaklaşık 65 km civarı , yolculuk esnasinda 4viteste giderken degisik hizlarda denemeler yaptim 4ten 3e kendi kendine geçiş su an yok , ve şanziman çok keyifli çalışıyor
neden oldu nasıl oldu bilmiyorum ama süper oldu
şanzıman için kara kara düşünürken , sorunun ortadan kalkmiş olmasi piyangodan ikramiye çikmis gibi sevindirdi beni , Balçova Sanayi Serhat Oto Garaj , Serhat Tunceri usta gercekten hem bir dost hemde işini bilhassa 4x4 offroad ve camper araclarinda uzman ve yol gosterici , İzmirde oturan arkadaslara tanismalarini siddetle tavsiye ederim , selamlar saygilar

Zamanin birinde basima geldi , motor kulagi dediler , aks dediler vs vs en son egzosu takan dengesizin hatasi cikti yaklasik uc ay sinir oldum , israrla egsoz sanki dememe ragmen ustalar degil dedi

SON KONULAR - FORUM