0.4 elemandan 0.6 ya daha lazimsa 0.7 elemana cevirin pompayi degistirmeyin elemanlari degistirin , istanbuldaki cocuk anliyor onu ara o ayarlayip gondersin
ASUS_Z010D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
0.4 elemandan 0.6 ya daha lazimsa 0.7 elemana cevirin pompayi degistirmeyin elemanlari degistirin , istanbuldaki cocuk anliyor onu ara o ayarlayip gondersin
ASUS_Z010D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Arkadaslar tekrar selam , sanayide işim bitti evime döndüm , daha once yazdığım gibi bazı elektrik işleri ve bir mazot pompa metal boru çatlamışti onu yaptik ve emiş hortumlarını komple yeniledik , en ilginç olanı ise daha önce bahsettiğim şanzıman sorunum ortadan kalkti
Balçova Seferihisar arası yaklaşık 65 km civarı , yolculuk esnasinda 4viteste giderken degisik hizlarda denemeler yaptim 4ten 3e kendi kendine geçiş su an yok , ve şanziman çok keyifli çalışıyor
neden oldu nasıl oldu bilmiyorum ama süper oldu
şanzıman için kara kara düşünürken , sorunun ortadan kalkmiş olmasi piyangodan ikramiye çikmis gibi sevindirdi beni , Balçova Sanayi Serhat Oto Garaj , Serhat Tunceri usta gercekten hem bir dost hemde işini bilhassa 4x4 offroad ve camper araclarinda uzman ve yol gosterici , İzmirde oturan arkadaslara tanismalarini siddetle tavsiye ederim , selamlar saygilar
Zamanin birinde basima geldi , motor kulagi dediler , aks dediler vs vs en son egzosu takan dengesizin hatasi cikti yaklasik uc ay sinir oldum , israrla egsoz sanki dememe ragmen ustalar degil dedi