Ruski nin isi belli olmaz yapar mi yapar , hangi iki tustan ?Ben o iki tuştan supheleniyorum .Arka sisler sisli havada devamlı yanması için sanırım anlık fren veya geri vites için değildir sanirim
Koltuk isitma onlarSon resimdeki ufak tuş nedir ,sonradan takılmış galiba
Seninki full versiyon otomatik klima var fabrika koltuk isitma var en gariboşka benimki deri koltuk bilem yokBende koltuk dayatmanın altında isitmalar
Kisa far ilen alakasi yoktur buyuk ihtimal ama koreliler bir yere koymustur aksatmadanKonuyu takip ediyorum çok güzel bir dostluğunuz ve güzel calışmalarınız var elinize emeginize Saglik kazasız belasız sürüşler, paylaşımlar için teşekkürler
Arka sis fari kısa farlar çalışınca genelde devreye giriyor sizin araçlarda da böyle bir durum olabilir.
Size de alalim bir korando kj )Konuyu takip ediyorum çok güzel bir dostluğunuz ve güzel calışmalarınız var elinize emeginize Saglik kazasız belasız sürüşler, paylaşımlar için teşekkürler
Arka sis fari kısa farlar çalışınca genelde devreye giriyor sizin araçlarda da böyle bir durum olabilir.
@Serhun bey cok tskler , @cen67 bi deneme yap istersen.Konuyu takip ediyorum çok güzel bir dostluğunuz ve güzel calışmalarınız var elinize emeginize Saglik kazasız belasız sürüşler, paylaşımlar için teşekkürler