349 usd
Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Link istioOrginin Rusya da bulduğu yer 1875 TL idi
Nerde aliyorsun
Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Abi benim durum ona benzedi zaten, gönlüme göre bişey bulamadığımdan arabasız kalmamak için suzide karar kıldım. Aceleis yok, bakalım. Güzel korandolar var tabii doğal olarak sahibi satmayacak güzel olanı sabırla bekliyoruz bakalım işte.Piyasada dolasan 3/5 korando var satilik , secenekler kisitli , ya sıkı takip edip sabirla beklemek gerek yada secenekler arasindan ihtiyaca yeterli olacak birini secip uzerinde gerekli degisiklikler , iyilestirmeler yapilabilir .
eyvallah abi doğru diyosun...Motor olarak Mercedes'in farklı modellerinde kullandığı bir motor. (M112 e32) O anlamda çok kronik bir sıkıntısı yok. ML için konuşursam 2 küsür ton ve sürekli 4 çeker bir araç için yakıt tüketimi makul. Ben günlük kullanıyorum Ankara içinde. Korando'nun ağırlığını bilmiyorum ama yakıt değerleri daha düşük olabilir belki.
Bastığınızda gitmem demez, 218-224 beygir arası bir güç ve 315 tork olması lazım yaklaşık. 6 silindir, her silindirde 2 adet buji var.
Deneyip yaşamak lazım
Abi bu araç bana koreceyi ögretecek yemin ederim ... nereden aliniyor kac papel ?