Korando 2.9 Td Ile Başlangıç

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan highoutput Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,596
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 567,573
Bizim arabayı makyajlayip cikartmislar

Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Etiketler

İhaleye düşerse ben alirim

Kasnak ne oldu hic haber yok

Hub lar takıldı yay kırılmıştı o takılıyor bide arkadaki amortisörlerin degistiriyorum cuma ya hazır olmasını bekliyorum durmak yok sonra ki adim snorkel

EGR yi naapicaz

uksek ihtimal egr yi iptal ederseniz detanosyon sorunu yasayabileceginiz icin motora zararli durumlar olusmasinda dolayi yazmis olabilir zira egr valfinin bir diger gorevide nox u degerlerde tutturmasi ama on onemliside yuksek oktan ihtiyacini dusurup detanosyona mani olmasidir.
Bak bide boyle biseyden bahsetmişlerdir sanırım egzoz emisyondan geçmez diyorlar

Snorkeller yol aldi gelio
yay dedigin arka helezon yaymi kirildi ? Aamortisorlerde degistine gore nptin kayalardan mi atladin yahu ?

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geciririz tuv de degil disarida yapariz yone gecer karekasadan egzos susturucu ve katalizoru sokmustum bildigin boru vardi

Degerli forumdaslar , sizler icin bugun usenmedim Korando Kj Turkce kullanim kilavuzunu sayfa sayfa tarayip pdf dosyasi haline getirdim. Isteyen arkadaslar mail adreslerini verirse adreslerine winzip dosya halinde gonderebilirim , yada yarin FB sayfamizda paylasicam oradanda indirebilirsiniz.Selamlar Saygilar

Çok faydalı
Biri de terrano için yapsa ya şunu hayrına

SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu arada FB taki musso 16500 cekti fiyati 14 / 15 e verecek galiba arayan varsa bilginize

Aranizda marka fark etmez katalizor ve susturucu iptal eden varmi ? Arti ve eksiler ne yasadiniz ?