Korando 2.9 Td Ile Başlangıç

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan highoutput Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,596
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 515,920
Ve sizi temin ederim aracimiz cok guzel araba, onleri sabit diff e yada helozon yaya degistirme konusunda salincak helozonda karar kildim , bu aracin her cm2 ile ugrastigim icin motor on duzen kalmisti onlarinda amk yup yola devam etme karari aldim hayirlisiyla ...

ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hadi hayirlisi cikan parcalari saglam biyerde depolada heran hepimizin ihtiyaci olabilir

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Etiketler
Cikmasi ise yaramaz cik cik sesinden kurtulmak icin lifterler set drgisiyor belki 1 afet lifter bozuk ama 10 nu birden fegistirdim 400 papel

Cikmasi ise yaramaz cik cik sesinden kurtulmak icin lifterler set drgisiyor belki 1 afet lifter bozuk ama 10 nu birden fegistirdim 400 papel

40 hplik artisi nasil saglayacaksin , turbo mu degisecek ? Piston olculerimi tam olarak anlayamadim.

Pistonlari buyutuyorum , pompada 0,4 luk eleman kullanilmis onlari .0.6 ysda 0.7 ye cikarticam , enjektor memelerini yenilicem , egr iptali , arka ikinci ekzost iptali , turbo vestgate den ayar kifayet etmezse komple farkli turbo ve hava filtresi muhafazasi değişimi ( plastik kuvvetli turbo muhafazayi parçalamış ruslar diir ) mumkunse metal muhafaza

Pistonlari buyutuyorum , pompada 0,4 luk eleman kullanilmis onlari .0.6 ysda 0.7 ye cikarticam , enjektor memelerini yenilicem , egr iptali , arka ikinci ekzost iptali , turbo vestgate den ayar kifayet etmezse komple farkli turbo ve hava filtresi muhafazasi değişimi ( plastik kuvvetli turbo muhafazayi parçalamış ruslar diir ) mumkunse metal muhafaza

Tahmini butce yaptinmi ?

d9a882d49870b4b4e27c10066bda36ee.jpg
a2e291a7a81705e840d0969acd502c23.jpg
1e50fbd16c75a6becc3d9e473fa5e145.jpg
568364b4863123fcad4fe8ec8cc94b1f.jpg

Bugün de böyle geçti

SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR