Korando 2.9 Td Ile Başlangıç

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan highoutput Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,596
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 568,506
Hocam dediğim gibi servis geçmişi temizse fiyatta sizin için makul se alin derim ama satmak isterseniz ikinci el markadan dolayı zayif

Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Etiketler
Araç yakın arkadasımın,0 almıştı hatasız 65000 tl diye konuştuk, Esınıfı bu donanımda bir aracı 300000 tl den asagı alamıyoruz,fiyatı bence uygun.

Alınca satmayız sanırım,uzun yıllar kullanırım.Teşekkürler ilginize.

Hayırlısı olsun,alırsanız uzun yıllar keyifle binersiniz

Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Teşekkürler, alırsam bende artık rextoncu olarak aranızda olurum.Rextonla ilgili yazan pek yok.
offroadda kullanmıycam,en fazla köy yollarında,stabilize yollarda ayda 200-300km yaparım.

Caylarini ictim dedim bakim icin getirsem filtre yag degisimi dediler Istanbuldan merkezden istememiz lazim dedim sanayide 50 metre ileride var bos bos baktilar hayirli isler diledim sanirim onlarla hic isim olmayacak

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

O yuzden grubumuz onemli arkadaslar yaptiginiz islemleri muhakkak not alin birbirimize faydamiz olsun

Benim parca hakkinda fikri olan var mi?

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu kodu yazinca yurt disi cikiyo

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@karaali71 hosgeldiniz rextonu alinca burdan devam edin @ceng67 ve @orgasmatron arkadaslarimiz bu konuda tecrubeli
konuyu bastan itibaren okumaniz bizi onore etti ayrica begeniler icin ayrica tsk ederim.Paylasimlarinizi bekliyoruz.