Korando 2.9 Td Ile Başlangıç

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan highoutput Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,596
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 516,208
Aracın stop etmemesi dizelde mazot pompasında veya öncesinde stop selonoidinin çalışmamasından olur. Mercedeslerin vakumlu birçok araçta kontaktan kumanda ediir. Daha eskileri tel çekilerek stop ediyordu. Perkins motorlarda konağı kapatılma sırasında kısa süreli olarak elektrik verir stop etmesi sağlanır.

Pompa üzerinde kablo konnektor vs varsa önce burası kontrol edilmeli. Vakumlu ise hortumların ve ek yerlerinin kontrolü gerekir. Hortum pnomatik sistem malzemesi satan yerlerde otomatik geçmeli ek parçalarına vs uygun fiyatı temin edilir.

Etiketler

Mercedes binek araçlarda merkezi kilit de vakumlu. Vakum için 5 Lt civarında arka camın pandizotun altında yanı yakıt deposu üstünde bir depo var. Sizin sistem de aynı sekilde deposu olan bir sistem olabilir. Muhtemelen aracinizdaki sistemin hortumları mm cinsinden olmalı inch de olsa problem değil. Pnomatik malzeme satan yerlerde hortum ve kolay eklenebilir parçalar var. Sadece bir falcata ile düzgün kesilip isteginiz boy ve çaplı hortumlar elde edersiniz.
Parçaların mavi kısımları gecmedir. Sökmek için halkayı parçaya doğru ittiniz mı hortum çıkar.

pnomatik hortum ek parçaları - Google'da Ara
Sisteminizde dişli kısımlar varsa eski parçanızı mutlaka malzemeciye göstermeli. Diş yapısı yağ hava vs isler için farklılık gösterir. Üstündeki diş yapısına uygun dişli parça alırsınız.
Kolay gelsin.

Mercedes binek araçlarda merkezi kilit de vakumlu. Vakum için 5 Lt civarında arka camın pandizotun altında yanı yakıt deposu üstünde bir depo var. Sizin sistem de aynı sekilde deposu olan bir sistem olabilir. Muhtemelen aracinizdaki sistemin hortumları mm cinsinden olmalı inch de olsa problem değil. Pnomatik malzeme satan yerlerde hortum ve kolay eklenebilir parçalar var. Sadece bir falcata ile düzgün kesilip isteginiz boy ve çaplı hortumlar elde edersiniz.
Parçaların mavi kısımları gecmedir. Sökmek için halkayı parçaya doğru ittiniz mı hortum çıkar.

pnomatik hortum ek parçaları - Google'da Ara
Sisteminizde dişli kısımlar varsa eski parçanızı mutlaka malzemeciye göstermeli. Diş yapısı yağ hava vs isler için farklılık gösterir. Üstündeki diş yapısına uygun dişli parça alırsınız.
Kolay gelsin.
bilgi icin tsk yarin kople kontrol edecem sistemi birde bu ,araçlara ilgili dökūman nasil bulabilirim

GT-I9505 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Konunun müdavimleri ve araç sahipleri şimdi online değil galiba. En aktif konudur birazdan yazarlar. Ben nacizane tecrübe ettigim benzer konulardan isinize yarayacağı ümidiyle paylaştım. Kazasız belasız sürüşler.

Sormamdaki amac motor sanziman icin bizim dokumanlar isine yarar kullanma klavuzu yurt disi sitelerden isticem

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ustam neye göre sanzimanin btr veya mercedes olduğunu anliyoruz

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
99 oncesi mercedes sonrasi btr birbirinin aynisi gerci ama orjinal bilgi daha iyidir.onceki konularda bi link verdim VIN kutucuguna motor no sunu girersen sana aracinla ilgili tum uretim bilgileri verir geriye dogru bikac sayfa gidersen konuyu gorursun.

Onu gördüm ama aracım hakkında bir bilgiye ne yazık ki ulaşamadım.

Bu arada geçen gün sonradan turbo takılan korando için teşekkürler aynisini ustaya gösterdim araştırma yapıp bana geri dönecek bende benim gibi olanlara en sağlıklı bilgiyi vermiş olacağım. Ama kısaca mümkün gözüktüğünu kendi parçaları kullanıldığı takdirde pek sorun çıkmayacağıni söyledi

Bu arada geçen gün sonradan turbo takılan korando için teşekkürler aynisini ustaya gösterdim araştırma yapıp bana geri dönecek bende benim gibi olanlara en sağlıklı bilgiyi vermiş olacağım. Ama kısaca mümkün gözüktüğünu kendi parçaları kullanıldığı takdirde pek sorun çıkmayacağıni söyledi

Hadi hayirlisi ins cok sevindim

Arac ustundeyken anlamak cok zor cunku btr kopya sanziman lifte kaldirdiginda bi kontrol et btr sanziman no btra diye baslar rakamlar harfler vardir.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri