Korando 2.9 Td Ile Başlangıç

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan highoutput Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,596
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 540,139

Etiketler

arkadaşlar burada kurduğumuz güzel grubu Fb sayfasındada devam ettirmek amacı ile Fb ta KORANDO KJ TURK isimli grubu kurduk , buradaki sohbetlere devam ederek , Fb sayfasındaki grubumuza sizleride bekliyoruz. Selamlar Saygılar

Facebook'a Giriş Yap | Facebook

arkadaslar hava sogukken ilk calistirmada arac calisiyor motoru durdurmak istedigimde kontagi kapatiyorum arac calismaya devam ediyor motor sicakken bu sorun olusmuyor?

GT-I9505 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kontak anahtarı , kontak termiği , kızdırma bujisi kumanda rolesi geliyor aklıma yanı kontak ateşleme için elektrik verdikten sonra ateşleme kesilmiyor gibi geldi.
Arkadaşlar FB sayfamızda 4x4 ustaları arkadaşlarımızda var , sayfamıza gelip orada sorunu yazarsanız muhakkak daha tecrübeli arkadaşların yorumları olacaktır.

Facebook'a Giriş Yap | Facebook

internete gordugum kadariyla bu mercedes motorlar hava kontroluylede calisiyormus hava hortumlari var ek kisimlar var bun lard a sorun olabilir diye anladim

internete gordugum kadariyla bu mercedes motorlar hava kontroluylede calisiyormus hava hortumlari var ek kisimlar var bun lard a sorun olabilir diye anladim

bu sorun musso ya has değil , bir çok diğer marka araçlardada oluyor , yıllar önce Albea da olmuştu , ilginçtir solventli yakıt sebep oldu , motora geçmeden çalıştırma emri veren parçalara bakmakta fayda var diye düşünüyorum.

benimde geçen seneye kadar Fb yoktu . Offrod cu arkadaşlar oradan haberleştikleri için açtım , arkadaş akraba eklemeden sadece Offroad ve Gezi haberleşmeleri yapıyorum.

bugunden sonra fb acarsak ilk hanim supelenecek

Öyle yok bosunami tukkan açtık,es dost gelmezse biz naapariz

Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
şu ana kadar Türkiye dışında Vietnam Fransa Şili vs vs dünyanın heryerinden katılımlar oldu. Bilgi paylaşımını için güzel bir platform oluşuyor.

SON KONULAR - FORUM