Ozelden yazdım bilgileriSite ismi yazabilir misiniz bana 2 adet yuvarlak lazim arayistayim
Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ozelden yazdım bilgileriSite ismi yazabilir misiniz bana 2 adet yuvarlak lazim arayistayim
Kargonun azizliğine uğradık hafta içi artıkHava soguk konumuz uyku moduna girmis noldu sisler takildimi ? Snorkel bulundumu ?
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hayirlisi kargo isi sans isi, saglam gelsinde gec gelsinKargonun azizliğine uğradık hafta içi artık
Yakinda bi offroad garage acacamissin gibi bi his var icimde bu kadar tecrubeden sonraHamdolsun bugünü de sanayide yedik
Ama şnorkel isi zor burada bu is olmayacak en. temizi yurtdışından almak
winter modu da bi denersin bakalim karda buzda faydasi varmi , iyi eglenceler bol bol foto bekliyoruzBiraz anlasam hemen açarım ama maalesef hic anlamam ,ön farın içine çamur girmişti elektrikciye gittim malum kış dolayısıyla full çalışıyorlar en sonunda panjuru sok,farı Çıkart içini temizle kendi işimizi kendimiz yaptık bide geldim 21.00 sen sonra panjura ızgara montajladim (panjur sokmeyi öğrendik ya)yarin kismetse kartepeye gidiyorum bi bakalım karda napiyo bu araba
Normalde piyasada tanesi 180 tl sizin aldiginiz yer tahmin ettigim yer ise cok hesapli 2 fiyatina 3 adet gibi , alisveris sonrasi bilgi verirsen memnun olurum urun kalite , teslimat vs olumlu olumsuz yorumlar bekliyoruzKargonun azizliğine uğradık hafta içi artık
Arizali warn vincimiz için yedek parça almıştık sorunsuzca kullanıyoruz.Normalde piyasada tanesi 180 tl sizin aldiginiz yer tahmin ettigim yer ise cok hesapli 2 fiyatina 3 adet gibi , alisveris sonrasi bilgi verirsen memnun olurum urun kalite , teslimat vs olumlu olumsuz yorumlar bekliyoruz
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İnat ettim orjinalini bulayım diye bulamayınca kızdım Hyundai nin kini aldım ama sen bi resim gönder bi bakalım
İnat ettim orjinalini bulayım diye bulamayınca kızdım Hyundai nin kini aldım ama sen bi resim gönder bi bakalım