forum konularına bakıyorum herkes şikayetçi Gezenbilir eskiden iyidi şimdi cevap veren yok , forumun tadı kalmadı diyorlar , şükür bizim öyle bir kaygımız olmadı , egosuz , samimi sohbetler ve bilgi alışverişi olunca konumuz rakamsal açıdan en parlak konu oldu , cansız ruhsuz '' hadi tuyuta hadi destur hadi fırınttra '' ile olmuyormuş demek ! bilgi paylaşmaya devam , öğrenmeye devam , sohbetlere devam
sorma hocam Aliağa çok göç aldı , son beş yılda 50 bin nufustan 90-100 bine çıktı , trafik evlere şenlik , burada trafik cezası yazılmaz , o yüzden herkes çok rahat .
Allah size sabır versin , ben İzmir e bile gidiş dönüşü mecbur olmadıkça ayda 1 e düşürdüm , sizi düşünmek bile istemiyorum. Dün İzmirden bir iş teklifi geldi kibarca red ettim , İzmirde büyüdüm ama 7-8 senedir buraya yerleştim , konfora alıştım herhalde İzmire dönmeyi düşünmüyorum. Evimle işyerim mesafe 5 dk neyse gideyim evde bişeyler atıştırayım öğlen olmuş
Hocam, bunları buldumda buralardan bakiniyorum yarin kartal da biter var aracı goturecegim bi bakicam hatta paslanmaz ve pimastan yapılanlarda kafama yatıyor,bakıyorum 1500-2500 TL te satiyorlar
Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam, bunları buldumda buralardan bakiniyorum yarin kartal da biter var aracı goturecegim bi bakicam hatta paslanmaz ve pimastan yapılanlarda kafama yatıyor,bakıyorum 1500-2500 TL te satiyorlar
Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi