Konya Akşehir - Sultan Dağı Orman Kampı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan fezauzay Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,156

fezauzay

Yeni Üye
ARKADAŞLAR EĞER KONYA AKŞEHİRE GRUP HALİNDE YOLUNUZ DÜŞERSE ÇOK GÜZEL DAĞ ORMANIMIZ VAR MANZARA ÇOK GÜZEL FAKAT GRUP VE MOTORLU OLMANIZ GEREK BİR GÜNLÜK CAMPLAR İÇİN GELEN ARKADAŞLARA YARDIMCI OLURUM ÖZELLİKLE AYIN 10- 20 ARASI DENK GETİRİRSENİZ ÇOK GÜZEL GÖKYÜZÜ MANZARASI VAR HERŞEY BELEŞ YETERKİ MOTOR VE ÇAMP ÇADIRINIZ OLSUN İRTİBAT TEL 555 713 47 07 [attachment=3]

fahri-ve-aksehir.jpg

aksehir6.jpg

imagesCAKENPD6.jpg

Etiketler
Ynt: Konya Akşehir - Sultan Dağı Orman Kampı

Sultandağ güzeldir, onu biliyorum ama ''HERŞEY BELEŞ YETERKİ MOTOR VE ÇAMP ÇADIRINIZ OLSUN'' onu anlayamadım, yörenin insanlarınamı yaslanacağız, yoksa bu dönem arası festivallere mi denk geliyor da belej, açıklama bekleniyor.
Bu aysa bugün ayın 17'si

burada camp yapmak için her hangi bir üçret gerekmez zaten her yerde su var gelen mutlaka yiyecegini mutlaka getirir baş ne harcaması olacak ki ben bunu kasdettim

Orman kampı demişsiniz başlığı düzenlemeye çalıştım ama sanırım burası orman içi tesis gibi bir yer değil.
Sadece park.
?

Yanılıyor muyum.?

Evet manzara gayet güzelde insanları piizcilerin takıldığı kuru tepeye çağırıyorsan her şehirde bulunur biraz daha detay ve görsel yokmu?

TezzMertek' Alıntı:
Orman kampı demişsiniz başlığı düzenlemeye çalıştım ama sanırım burası orman içi tesis gibi bir yer değil.
Sadece park.
?

Yanılıyor muyum.?
insan bir şeye hangi gözle bakarsa o güzelliği görür .
ben yaklaşık 2 senedir orman içinde dolaşıyorum beni çok mutlu ediyor çünkü el değmemiş çok güzel yerler var .
benim huzur anlayışım kuşların ötüşü vb .ve tabiki dolunay gerisi size kalmış birşey

TezzMertek' Alıntı:
Sadece park.
?

Yanılıyor muyum.?
hocam burası orman içi dinlenme tesisi degil ama grup halinde kalınabilecek cok güzel alanlar var ve çevre sakinleri tarafından hiç kimse rahatsız edilmez yeterki herkes herkese saygılı davransın.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR