aynı soru benim kafamda da var 2+1 motokaravanın , öndeki sağ yolcu koltuğunu söküp arkadaki 2 li ile muayeneye girip giremeyeceğimi , ben de sordum , muayeneye gir geçmezse ertesi gün muayene tekrarında , koltukları fabrika çıkışlı yerlerine tekrar koyup , muayenedrn geçersin , şansını bir dene dediler de , ben cesaret edip yapamadım.Selamlar. Panelvan araçta ruhsata işli koltukların yerini değiştirmek muayenede sorun olurmu. Yani muayene esnasında fabrika çıkışı projesinede bakiliyormu.
aynı soru benim kafamda da var 2+1 motokaravanın , öndeki sağ yolcu koltuğunu söküp arkadaki 2 li ile muayeneye girip giremeyeceğimi , ben de sordum , muayeneye gir geçmezse ertesi gün muayene tekrarında , koltukları fabrika çıkışlı yerlerine tekrar koyup , muayenedrn geçersin , şansını bir dene dediler de , ben cesaret edip yapamadım.Selamlar. Panelvan araçta ruhsata işli koltukların yerini değiştirmek muayenede sorun olurmu. Yani muayene esnasında fabrika çıkışı projesinede bakiliyormu.
MerhabaSelamlar. Panelvan araçta ruhsata işli koltukların yerini değiştirmek muayenede sorun olurmu. Yani muayene esnasında fabrika çıkışı projesinede bakiliyormu.
Merhaba,aynı soru benim kafamda da var 2+1 motokaravanın , öndeki sağ yolcu koltuğunu söküp arkadaki 2 li ile muayeneye girip giremeyeceğimi , ben de sordum , muayeneye gir geçmezse ertesi gün muayene tekrarında , koltukları fabrika çıkışlı yerlerine tekrar koyup , muayenedrn geçersin , şansını bir dene dediler de , brn cesaret edip yapamadım.
Merhabaaynı soru benim kafamda da var 2+1 motokaravanın , öndeki sağ yolcu koltuğunu söküp arkadaki 2 li ile muayeneye girip giremeyeceğimi , ben de sordum , muayeneye gir geçmezse ertesi gün muayene tekrarında , koltukları fabrika çıkışlı yerlerine tekrar koyup , muayenedrn geçersin , şansını bir dene dediler de , brn cesaret edip yapamadım.
Merhaba
Koltuk sayınız ve koltuk dizilimi nasıl?
Merhaba
5+1 camlı Van. Transit. 3 li koltuğu en arkaya alayım diyorumMerhaba
+1Merhaba
5+1 transit. Arka üçlü koltuğu en arkaya almak istiyorumMerhaba
Şoför yanda bulunan koltuk veya koltuklara müdahale etmediğiniz sürece ve arkada bulunan koltukların emniyet kemerleri ve taban bağlantılarını sağlam yaptığınız sürece 3'lü koltuğun yeri önemli değil sıkıntı yaşamazsınız. Ama tavsiyem orjinalini bozmayın çünkü o koltuk bağlantıları testlerde 2500 - 3500 kg arası çekme kuvveti uygulanarak test edilmektedir.5+1 transit. Arka üçlü koltuğu en arkaya almak istiyorum
Teşekkür ederimŞoför yanda bulunan koltuk veya koltuklara müdahale etmediğiniz sürece ve arkada bulunan koltukların emniyet kemerleri ve taban bağlantılarını sağlam yaptığınız sürece 3'lü koltuğun yeri önemli değil sıkıntı yaşamazsınız. Ama tavsiyem orjinalini bozmayın çünkü o koltuk bağlantıları testlerde 2500 - 3500 kg arası çekme kuvveti uygulanarak test edilmektedir.
Teşekkür ederimŞoför yanda bulunan koltuk veya koltuklara müdahale ğiniz sürece arkada bulunan koltukların emniyet kemerleri ve taresban bağlantılarını sağlam yaptığınız sürece 3'lü koltuğun yeri önemli değil sıkıntı yaşamazsınız. Ama tavsiyem orjinalini bozmayın çünkü o koltuk bağlantıları testlerde 2500 - 3500 kg arası çekme kuvveti uygulanarak test edilmektedir.
Teşekkür ederim![]()
Resimdeki gibi yapmak istiŞoför yanda bulunan koltuk veya koltuklara müdahale etmediğiniz sürece ve arkada bulunan koltukların emniyet kemerleri ve taban bağlantılarını sağlam yaptığınız sürece 3'lü koltuğun yeri önemli değil sıkıntı yaşamazsınız. Ama tavsiyem orjinalini bozmayın çünkü o koltuk bağlantıları testlerde 2500 - 3500 kg arası çekme kuvveti uygulanarak test edilmektedir.
Teşekkür ederim![]()
Şoför yanda bulunan koltuk veya koltuklara müdahale etmediğiniz sürece ve arkada bulunan koltukların emniyet kemerleri ve taban bağlantılarını sağlam yaptığınız sürece 3'lü koltuğun yeri önemli değil sıkıntı yaşamazsınız. Ama tavsiyem orjinalini bozmayın çünkü o koltuk bağlantıları testlerde 2500 - 3500 kg arası çekme kuvveti uygulanarak test edilmektedir.5+1 transit. Arka üçlü koltuğu en arkaya almak istiyorum
Böyle bir tadilatı yapabilirsiniz. Tanımı mobil ofis oluyor, kabul eder iseniz bu şekilde yardımcı olabilirim projelendirme konusunda...Resimdeki gibi yapmak istiEkli dosyayı görüntüle 633759yorum. Ama orijinal koltuklarını ortaya alıp kenarlarına oturma gurubu ilave etmek istiyorum.