Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ama hep gittikten sonra paylaşım yapıyorsunuz, oysa racon, gezi planlayıp katılımlı yeni tanışmalar, dostluklar, arkadaşlıklar, geziler şeklinde olmalı
Koçulu
yağmur yağınca dayanamadım yine aynı bölgeye çıktım rutun 14. km sinden devam edemedim geri döndüm , çok sık bitki örtüsü vardı. yağmurlu olduğundan çok resim çekemedim 3-4 tane daha ekleyeceğim,
Pazar günü ara ara yoğun yağış altında rotanızı geçtim, gördüğüm bazı ara yollarıda denedim, şuan orta zorlukta. Bazı yerlerde su birikintileri ve kanallar oluşmuş, çoğu yol bozulmamış. Bu tarihten sonra yükseltme ve lastik mutlaka gerekli. Süre ilerledikçe daha da ağırlaşacaktır. Biz 4 araç gittik, parkur içinde 8 araçla daha karşılaştık Teşekkürler.
sakın sakın ömerli gölüne bineklerle gitmeyin. çukurlar kavisler , toprak yarıkları var. pati filan çok zorlanırsınız. ama burası tam bir cennettir. o ayrı.