Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
aracımı topladıktan sonra onunla ilk defa bu kadar çok çamurda oynadım ve çok güçlü olduğunu bana ve arkadaşlarıma gösterdi video da eklemek isterdim ama nasıl nereye ekleye bilirim bilmiyorum.. şimidilik bir kaç foto ekleyeyim...
kutluhan kardeş evet çok dik açı aslında daha dik olduğunu anlatan bir video bir resim daha vardı arkadaki yedek lastik topraga vurmuştu arkadaşım bile o anı öyle yakalamışki anlatamam devrilmeyeceğimi bilsem tırmanmak istiyordum
Oguzhan kardes bende ilk defa boyle dik acili yere araca yön verdim heyecan yapmadim degil Ama oyle bir tutuku ki bu gozu kara daliveriyorsun bir anda sonunu dusunsen bile boyle birsey icimdeki hircin cocuk devamli eksiiiin diyor kerata
samurai gerçekten mucizevi bi alet bende çok istiyorum almayı kısıtlı bütçem var ama bi şekilde 4x4 kullanmadan ölürsem gözüm açık gider. güzel günlerde kullanmanız dileğiyle çamurunuz bol olsun
Buggy ile karıştırmışsınız aracı anlaşılan. O kadar dik yerde zorlarsanız tepenizin üstüne dönmeniz işten bile değil. Lastikleri yere bastıran bir kuvvet yok sonuçta zaten dişleride çamurla dolmuş. Aksiyon adrenalin güzeldir ama göze alınabilir olmalı bence
ismail kardeş bugy gibi olasada tadı çıkarıyorum araçda dışında demır kafes olsa inan çıkmak isterdim ama dedğiniz gibi araçda agırlık basacak bir yer yok oyüzden fazla zorlamaya gerek yok son noktada durmak zorunda kaldım ama harika bir duygu adrenalin tavan yapıyor devrilirmi dururmu arasında gidip geliyorsun tavsiye ederim