Klasik Araç Başlığı Açlması

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hsbasar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 42
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,761
Ynt: Klasik Araç Başlığı Açlması

Bir gün gezeriz inşallah

Üstüne araba yapılmadı benim gözümde. (Bu konuda da hemfikirim ;))

Etiketler

ufuk28' Alıntı:
57 Chevy aşkımdır, sevdamdır, huzurum mutluluğumdur benim
Keşke bu günlerde hala kullanıyor olabilseydik
Klasik otomobil satışı ve kiralama hizmeti veren bazı firmalar varya hani, bazen içimden öyle bir heves geliyor ki, kirala bir 57 sabahtan akşama doyasıya kanasıya gez dolaş
Yapsam mı acaba? :D

Ben hiç binmedim Chevy'e
Beraber kiralıyalım, sırayla bineriz ;)

:D Tamam neden olmasın ama korkuyorum kavga edermiyiz acaba diye
Ben kullanıcam, hayır ben kullanıcam, sen çok kullandın sıra bende................... :D :D :D

hsbasar' Alıntı:
Ben hiç binmedim Chevy'e
Beraber kiralıyalım, sırayla bineriz ;)

Benide alın toplu olarak gezelim, ne o tek tek sırayla ;D ;D ;D

Amerikanları bir alırken sevinirsin diyen ustanın çırağına eeee dedim abi birde satarken sevinirsin dedi.
Yapma yav dedim ve bir baktım ki arabam hemen satıldı ;D ;D ;D
[attachment=1]

74 CAMARO.jpg

O söz genelde İngiliz arabaları için söylenir, çırak karıştırmış herhalde ;)

kaç zamandır aklımda bu konu. hele birde 2 hafta önce bursada 1954 mercedes 180 görüp te aşık olunca sitede neden klasik araba sayfası yok diye sedata yüklenecektim tam. iyiki açtınız bu konuyu.

nadide bir araç resmi koyayaımda klasiklerden olsun :smiley:)) MK1 FORD yapım aşamasında hala :smiley:)

DSC07985.jpg

DSC07986.jpg

DSC07987.jpg

DSC07988.jpg

her parcası sıfır her hattı milim milim işleniyo görsel ve tarihsel bir zevk cok fenaaa cokkkkkkk :smiley:)

ardından gariban işi 2 araç sunayım size mk2 ve senelerin eskitemediği gariban arabası anadol gene tamir bakım aşamaları tabiki :smiley:)

DSC07982.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,878
Kayıtlı Üye Sayımız
166,663
Kaydolan Son Üyemiz
Mpakalin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR