Klasik Araç Başlığı Açlması

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hsbasar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 42
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,752

hsbasar

Zirve
Yer
Ankara
Zaman zaman klasik araçlarla ilgil konu başlıkları açılmakta ancak bu konular sanırım Off road altındaki 'garaj' veya yine Of road altındaki marka başlıklarında yapılmakta. Hal böyle oluncada kalabalık olan Off road konularının arasında kaybolmakta ve konulara tekrar ulaşım zor olmaktadır.

Uyelerimizin arasında birçok klasik araç hayranının olduğu da göz bulundurulduğunda, bu konuya ait bağımsız bir başlığın açılmasının faydalı olacağı kanaatindeyim.

Selamlar
Sedat Başar

Etiketler

Ynt: Klasik Araç Başlığı Açlması

Yaş 49
Dolayısıyla çocukluk ve gençlik yıllarım eski Amerikanlar dönemine denk geliyor
O araçların kokularını bile özlüyorum
Araba kullanmaya 12 yaşımdayken babamın full otomatik 1962 model Pontıac Tempest modeli arabasıyla başladım
O araçların hayatımızdan çekilmesini hep büyük bir kayıp olarak gördüm
Bugün evimde yıllardır biriktirdiğim bir model araba koleksiyonum var, bunların % 80'i bu tür klasik arabalardan oluşuyor
Oğlumun odasında iki duvarın tamamı raf ve bu raflar tamamen bu arabalara ait ve 300' e yakın arabam var
Onlar benim için çocuklarım kadar değerli diyebilirim, eve geldiğim zaman ilk olarak o odaya girerim ve bir kaç dakika onları seyreder daha sonra diğer işlerime bakarım
Bazen onlarla konuştuğum bile oluyor :D deli gibi
Sözün özü tam bir klasik sevdalısıyım, böyle bir başlığın açılmasını gönülden destekliyorum
Teşekkürler

Ufuk bey, öyle güzel anlatmışsınız ki, üstüne söylenecek söz yok. ;)

Teşekkürler
Aslında ağzı laf yapan bir adam değilim ama klasik araba denilince dilim çözülüyor galiba :D

57 Chevy aşkımdır, sevdamdır, huzurum mutluluğumdur benim
Keşke bu günlerde hala kullanıyor olabilseydik
Klasik otomobil satışı ve kiralama hizmeti veren bazı firmalar varya hani, bazen içimden öyle bir heves geliyor ki, kirala bir 57 sabahtan akşama doyasıya kanasıya gez dolaş
Yapsam mı acaba? :D

ufuk28' Alıntı:
57 Chevy aşkımdır, sevdamdır, huzurum mutluluğumdur benim
Keşke bu günlerde hala kullanıyor olabilseydik
Klasik otomobil satışı ve kiralama hizmeti veren bazı firmalar varya hani, bazen içimden öyle bir heves geliyor ki, kirala bir 57 sabahtan akşama doyasıya kanasıya gez dolaş
Yapsam mı acaba? :D

beraber gezmek için gelirim.Üstüne araba yapılmadı benim gözümde.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,878
Kayıtlı Üye Sayımız
166,663
Kaydolan Son Üyemiz
Mpakalin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR