Kızkalesi, Cennet, Cehennem, Göksu Deltası, Taşucu Gezisi Duyurusu (27.09.2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ERLER Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 17
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,291

ERLER

L200,JEEP XJ 4.0 99 Tarsus/MERSİN
Yer
MERSİN/TARSUS
Kızkalesi-Cennet Cehennem-Göksu Deltası-Taşucu-İncekum (nato limanı) 6.Keşif gezimizi 27 eylül'de yapıyoruz Yemek proğramı belirlenince eklenecektir katılmak isteyenler buraya adlarını ekleyebilirler Adana bölgesinden gelen arkadaşlarla Tarsusta buluşup kuyulukta Mersin ekibiyle buluşacagız Tarsusta saat 7:30 da hazır olarak bekliyeceğiz görüşmek üzere ;

1- Tuğrul Jeep zj Mersin
2- Fatih Erdine Jeep xj Tarsus
3- Hakan Karagözlü Jeep jc6 Tarsus
4- Bünyamin Kutluer Lada niva Adana
5- Durmuş Şenyurt Discovery I Adana
6- Ahmet Şenyurt Chevy Captiva Adana

Etiketler
Ynt: Kızkalesi, Cennet, Cehennem, Göksu Deltası, Taşucu Gezisi Duyurusu (27.09.2

Uzun zaman olmuştu özledik valla , organizasyona teşekkürler

1- Tuğrul Jeep zj Mersin
5- Durmuş Şenyurt Discovery I Adana
6- Ahmet Şenyurt Chevy Captiva Adana
7- Ali Borazan Toyota 4Runner Mersin

Ynt: Kızkalesi, Cennet, Cehennem, Göksu Deltası, Taşucu Gezisi Duyurusu (27.09.2009)

alihay' Alıntı:
Uzun zaman olmuştu özledik valla , organizasyona teşekkürler

Hoşgeldin ali abicimm bizde özledik yaa neyse pazar günü dökeriz kurtlarımızı ;D ;D

Ynt: Kızkalesi, Cennet, Cehennem, Göksu Deltası, Taşucu Gezisi Duyurusu (27.09.2009)

Selam arkadaşlar uzun zaman oldu görüşmeyeli bu iznimi gezerek değerlendirelim diyorum.Sabah kahvaltısı için cennette çadıra gidelim diye düşünüyoruz kimsenin yanına yiyecek almasına gerek kalmaz öğleden sonrada incekumda salaş bir balıkçıda yemeğimizide yiyaebiliriz yinede önerileri olan arkadaşlar varsa bildirebilirler.

anayolda gitmek yerine arayollardan rota belirleyebilirmiyiz ?

Yol konusunda Tuğrul abi birşeyler ayarlasın

çok ani oldu arkadaşlar bundan dolayı adana ekibinden gelemeyenler var herkes hafta sonuna bir plan yapmış birde güzergah hakkında daha detaylı bilgi alabilirmiyiz kaç km gidiş geliş asvalt ve toprak yol, sahil yolundanmı gidilecek su çamur gibi zorluklar varmı.

Katılımcı Listesi
----------------------------------------------------------------------
1- Tuğrul Jeep zj Mersin
5- Ali Borazan Toyota 4Runner Mersin

Arkadaşlar kusura bakmayın tam detaylı yazamadım güzergah Adana dan mersin çeşmeliye kadar otobandan sonrada normal mersin antalya yoluna çıkacağız yolun uzunluğu mersinden yaklaşık 120 km yi bulur.Gireceğiğmiz alanlarda bazı yerlerde stabilize yol ve araziye çıkış var özellikle göksu deltasını bende merak ediyorum oradada iyi yerler varmış ara yollara gelince Ali kardeşimiz daha iyi bilir nede olsa onun memleketi ama ara yollara girersek çok vakit kaybedebiliriz denize girmek isteyen olursa incekum müsait Bünyaminciğim vallahi dediğin gibi, acele oldu bunun sorumlusu benim ama benimde günüm az.
ERLER' Alıntı:
Katılımcı Listesi
----------------------------------------------------------------------
1- Tuğrul Jeep zj Mersin
5- Ali Borazan Toyota 4Runner Mersin

tuğrul abicim bu hafta kuzene söz verdim seni ava götürücem diye pazartesi gidiyo beni bağışlayın bu hafta için sizlere iyi eylenceler inanın çok özlemiştim geziyi ayrı gurubu ayrı,ama kısmet faticim beni hoş görün yoksa bilirsin kaçırmam tekrardan iyi eylenceler diyorum saygılarımı sunuyorum..

bende ava gidiyorum , iyi eğlenceler

Arkadaşlar, Ameliyatımdan sonra bende aranıza katılacagım inşallah. Hepinize iyi eğlenceler.

Ustalar benide aranıza alırsanız sevinirim :smiley: bendeki araç 91 GMC Sierra Pick up sizin yolara uyarmı?

Ömer kardeş yarın 8.30 gibi kuyuluk otaban çıkışında tarsustan gelen ekiple buluşacağız siz nereden geleceksiniz bilmiyorum ama tüm ekip orada olacak.Benim tel 05425857708

Telefonunu kaydettim bende 7 gibi mersin merkeze olacağım adanadayım şu an ben seni 8 gibi ararım inşallah

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
aygut

SON KONULAR

Geri