Kızıldeniz'e; Çölden, Mucizeler Denizine!..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan VAP Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 56
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,208

VAP

Kamp III
Yer
İstanbul
Yaptigimiz 2'ser senelik planlarin 2009'undakine koydugumuz;

2009'da Hasankeyf ve 2010/1. devrede Dogubeyazit bolumlerini tamamladik. Sira 2010/2. devrede yapacagimiz Suriye uzerinden Kizildeniz gezisine geldi...
Vize gerektiren ulkelere gitmeyecegimiz icin pasaport islemleri cabuk oldu bitti ve bugun de Triptikler halloldu.

Planin seneye devami da;
2011/1. devrede Abhazya, 2. devrede ise Iran seklinde kismet olursa... :roll:

Insan nedense kendisini onceden programlayinca, o gunden itibaren gezisini realize edene kadar, haftada en az 2-3 kez konuyu aklina getiriyor. Hele de zaman yaklastikca, neredeyse hemen hergun hatirliyor..! :D

Evet efendim, kismetse 09 Ekim'de yola cikiyoruz. Donuste sizleri fazla bogmadan, gorsellerle dolu bir rapor hazirlariz insallah...
:wink:

KzlDeniz0001_resize.png
KzlDeniz0006.png
KzlDeniz0005.png
KzlDeniz0004.jpg
KzlDeniz0003.png

Etiketler

Ynt: Kızıldeniz'e; Çölden, Mucizeler Denizine!..

Bu gezi plnınızda gerçekten muhteşem.Beni izlemek için bile sabırsızlandırıyor.Kimbilir sizler nasıl bir ruh fırtınası yaşıyorsunuz.Başarılar. SAĞLIKLI ve MUTLU devam edin.SEVGİLER.

Sevgili Sedat ve Metin, gercekten heyecan verici bir rota ve bunca ay nasil gecti anlamadim ama su son birkac gun ne kadar uzuyor bir bilseniz... ::smiley:
Iyi dilek ve temennileriniz icin cok tesekkur ederim/z. :smiley:

Gerçekten her Off-Road meraklısının hayallerini süsleyen bir gezi. Şimdiden tebrikler ve başarılar.

Bende dahil Gezenbilir'de herkesin gezi hikayelerinizi ve görsellerinizi heyecanla bekleyeceğine ve takip edeceğine eminim.

Güle güle gidin, güle güle gelin, yolunuz açık olsun... ;)

VARHUB' Alıntı:
Gerçekten her Off-Road meraklısının hayallerini süsleyen bir gezi. Şimdiden tebrikler ve başarılar.

Bende dahil Gezenbilir'de herkesin gezi hikayelerinizi ve görsellerinizi heyecanla bekleyeceğine ve takip edeceğine eminim.

Güle güle gidin, güle güle gelin, yolunuz açık olsun... ;)
Gorus ve dileklerine cok tesekkurler Murat arkadasim.

Simdilik rotamizin durumu budur, realizasyon yoldaki durumumuza ve zamana gore arkadaslarla istisare sonucunda degisebilir. ::smiley:
Esas amac, mumkun oldugunca ayni yollari gidis ve donuste izlememek...

Baslangic Canakkale cikis olup; Biga, Bandirma, Bursa, Afyon, Adana uzerinden Yayladagi.
Donus ise Oncupinar giris olup; Tarsus, Karaman, Isparta, Usak, Balikesir, Ezine uzerinden Canakkale. Ve ben Itanbul'a eve ikizlerimin yasgunune devam kismet olursa...

Ve arada da asagidaki "yesil" gidis, "kirmizi" donus rotasi...

00OrtadouSiyasiHaritas_resize-Kopya.png

harika bir gezi olacağa benziyor vap dostum
raporunuzu heyecanla bekliyoruz.
bu arada kırmızı dönüş yolunda,mersin/bozyazı da mola vermek isterseniz
tanışıp çay veya yemek ikram edebilirim.
yolunuz açık olsun....

horasani' Alıntı:
harika bir gezi olacağa benziyor vap dostum
raporunuzu heyecanla bekliyoruz.
bu arada kırmızı dönüş yolunda,mersin/bozyazı da mola vermek isterseniz tanışıp çay veya yemek ikram edebilirim.
yolunuz açık olsun....
Memnuniyetle vakit olmasi halinde ugrariz ama bir telefon numarasi ozelime gonderirseniz, gelmeden once aramak isterim.
Dileklerinize de cok tesekkurler ediyorum. :smiley:

Yolunuz açık olsun kazasız belasız gidip gelin gezi notlarınızı ve resimlerinizi merakla bekliyorum selamlar.

Cok tesekkurler sevgil Cengiz arkadasim, 1 gun kaldi yolculuga... Nice yolculuklar yapiyorum ama motosikletli olanlarinin heyecani hep bir baska (bu yasta bile)... ::smiley: :smiley:

Merhaba yolunuz açık olsun.Bugün yola çıktınız.ALLAH kaza bela vermesin.Güle güle gidin güle güle gelin.Merakla bekliyoruz.Çok çok fotoğraflandırma yaparsanız bizim için iyi olur.SEVGİ ve SAYGILAR. Sağlıkla mutlulukla gezin.

Yola çıkmış olmalısınız, her gezginin gitmek istediği bir rota. gezi notlarınızı ve resimleri heyecanla bekliyoruz.
Yolunuz açık olsun :smiley:

Kazasız belasız gidip dönün,tekeriniz hep dönsün.

İzmir'den selamlar sevgiler.

Gezimiz gecen seneden basligi konmus olup; Mayis'taki Dogubeyazit gezisi donusunde kadronun da belirlenmesiyle, her zamanki gibi benim lojmanda detay planlamasi toplantilariyla basladi...
KzlDeniz0001_resize.png
KzlDeniz0007.png
KzlDeniz0008.png
KzlDeniz0009.png
KzlDeniz0010.png
KzlDeniz0011.png
KzlDeniz0012.png
KzlDeniz0013.png

09 Ekim gunu olarak planladigimiz rota, Canakkale-Adana...
KzlDeniz0014-2.png

Sabah kaltigimda aksamdan hazirligi tamamlanmis olan Limon'umu hazir bekler buldum. Heyecanli miydi acep, :roll: hem de icindeki cocugu halen yasatmakta olan VAP'tan da heyecanliydi bence.

KzlDeniz0015.png
KzlDeniz0016.png

Bulusma noktasina da ilk gelen her zamanki gibi Limon'du tabi ki... :D Ve kadro tamamlaninca guzergah uzerinde Biga'dan Savas'i da almak uzere yola cikildi.
KzlDeniz0017.png
KzlDeniz0018.png

Savas her zamanki gibi vaktinde hazirdi. Gurubu tamamlayip yola devam ettik, ancak ozellikle Bozoyuk'ten sonra 2 ile 4,5 derece arasinda ve devamli yagmurda surduk. Yolda mevsimin ilk kariylada selamlastik.
KzlDeniz0020.png
KzlDeniz0021.png
KzlDeniz0022.png
KzlDeniz0023.png
KzlDeniz0024.png
KzlDeniz0025.png
KzlDeniz0026.png
KzlDeniz0027.png
KzlDeniz0028.png

Kah yogun bulut, kah yagmur ve kah gokkusagi sartlarinda yola devam ettik ama bu arada benim mide biraz usumus galiba? :roll: :(
KzlDeniz0030.png
KzlDeniz0029.png

Sonunda kendimizi Adana'ya attik, sicak bir dus ve nihayetinde en yakin bir Adana Kebapcisi... :D
KzlDeniz0031.png
KzlDeniz0032.png
KzlDeniz0033.png
KzlDeniz0034.png
KzlDeniz0035.png
KzlDeniz0036.png

Devam edecek...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,875
Kayıtlı Üye Sayımız
166,661
Kaydolan Son Üyemiz
Necmierdan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR