Ynt: Kıyıköy (Gezdik-Gördük-Yedik-Geldik!)
Ve bugün kahvaltı için de yine Tarık’ın yerindeyiz.
Bu arada kahvaltımız geliyor.
Kahvaltı yine çok güzel. Menü marina cafe ile aynı. Fiyatta aynı 12,5 TL.
Mekanın işletmecisi Tarık bey de çok ilgili ve saygılı.
Bundan sonra tüm kahvaltılarımızı bu mekanda yapıyoruz.
Tarık’ın yeri sadece restoran değil. 2 çadır kamp alanı ve Pansiyonlar da var.
Çadır alanlarında dilerseniz kendi çadırınızı kurabiliyorsunuz. Çadır yeri kirası çadır başına 10 TL. Çadırı da oradan kiralayayım derseniz ikili çadırlar var mesela. 2 çift yada 2 çocuklu bir aile rahat kalır. 2 bölmeli çadır. İki tane çift kişilik yatak var içinde. Nevresimi, yastığı,yorganı.. Kapısının önünde yemek masası ve sandalyeleri ile. Günlük 25 TL.
Pansiyonlar değişiyor. Ama ortalama 3 kişinin rahat kalacağı pansiyon (tuvaleti banyosu var içinde) hafta içi 70 TL. günlük.
Cumartesi gecesi kişi başı 100 TL. Ama Kahvaltı ve akşam açık büfe yemek bu ücrete dahil!
Bu kadar kısa sezonu olan bir yerde 1 gecenin birazcık ücretli olması da anlayışla karşılanmalı. Çok geliyorsa çadıra buyurun
Büyük bir ateş alanları var. Akşamları etrafında toplanmalık. Gitar, şarkı, türkü, muhabbet..
Alanı geziyorumi fotoğraflar çekiyorum.
Face’in arkadaş edinme girişimleri
Koyun tarafından kovalanan Rottweiler
Kiralık çadırlar (iki bölmeli iki tane çift kişilik yatak var içinde iki ayrı bölmede, önündeki masa ve sandalyeler ücrete dahil.)
Tarık'ın yeri için bilgi almak yada rezervasyon yaptırmak isterseniz :
Tarık Çetin : 0 538 305 96 53
Derede bolca balık var , balık tutmayı sevenler olta takımlarını almayı ihmal etmesinler. Derede ayrıca bolca tospağa var arada ekmekle besledik onları.
Kahvaltıdan sonra yine sahil. Mide problemim vardır her daim. Biraz azıyor. Akşama kadar hastayım. Saat 8 de uykuya dalıyorum.
Sabah 8 de kalkıyorum. İlk iş Eczane..
Köyde sağlık ocağı var. Eczane var. İlkokul var. Belediye binası mevcut.
Bunun dışında Marketler, büfeler ve pek çok bakkal, Kasap, Fırın, Pastane, Nalbur, İnternet cafe, Pansiyonlar, Kiralık evler, Berberler var.
Yani ihtiyaç duyulan her şey var. Aman da şunu unuttuk! Dediğiniz herhangi şeyi köyde bulma ihtimaliniz çok yüksek.
Perşembe sabah kahvaltı yine Tarık’ın yerinde. Sonra deniz. Akşam yine Tarık’ın yerinde yemek..