ufukozkan' Alıntı:Hababam sınıfı gibi Burda dersmi yapılır
Önce manzaradan başlasak,ufukozkan' Alıntı:Düne kadar ofisde toplanabilirdik ama artık oda yok
cihanülker' Alıntı:hadi gelib benim orda yapalım diyeceğim ama ,siz çok ateş suyu içersiniz ,sonra orayı buraya boya sıçratırsınız ;D ;D ;D ;D ;D
.com' Alıntı:Arkadaşlar hiç boşuna kendi kendinize gelin güvey olmayın ben Ufuk abiden bire bir ders alacam siz avcunuzu yalayın ;D ;D ;D
Derki üstadım ne kadar ateş suyu o kadar ışık boyama kadraj pozlama o kadar alan derinliği ;D ;D ;D
figo' Alıntı:Ufuk abi ara sıra imzanda gezinti yapıyordum burdada görünce kaçırmadım SAYGILAR.
ufukozkan' Alıntı:Teşekkürler Ömer..
cihanülker' Alıntı:ufuk abi ben ciddiyim ,salon tahsis ederim ,ücretsiz, çay kahvede veririm ,yalnız bir şartım var , gezenbilir ailesinin başlatmış olduğu ,23 NİSAN KARS yardım kampanyası için , bu kursa katılacak kişilerden , koli yardmı taahütü almak koşulu ile ,çorbada sizlerinde tuzu bulunsun , saygı ile karşılayacağını umuyorum işte buda linki
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=45883.msg507041#new
ufukozkan' Alıntı:haberim var gördüm linki...... Konuşalım yaparız bir şeyler....