Kişisel Galeri (Serkan)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Serko Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 108
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 26,403

Etiketler
Ynt: Kişisel Galeri (Serkan)

Merhabalar,
Balkonumuza gelen o kumrular eşim eline doldurduğu yemleri yerlerdi.Bazan ceviz veya fındık kırıp onlara ikram ederdik.Suları zaten hep vardı.
İnanın o kumruları Çanakkale'de özlüyorum.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.

Serkan ankara da bu kumruların renkleri biraz daha kızıla çalan bir türü daha var bilhassa fotoğraflarını çektiğin kale hamamönü ulucanlar bölgesinde çok olur bu kumrulardan biraz daha ufak mutlaka görmüşsündür insanlara daha yakın yuva yeri seçmez çok açılmayan pencere önüne bile iki çöp taşıyıp yuva yapardı tedirgin olmasınlar diye pencere bile açmazdık sabahları kendine has sesleri ile uyandırırlardı bizi ekmek yemek artıklarını koyardık bahçenin bir köşesine çokta cesurlar güvercinleri şerçeleri yeme yanaştırmazlardı hep çift dolaşırlar güzel hayvanlar

Ömer Abi, Kumrular gerçekten saygıyı hak eden kuşlar, sürekli eşleriyle beraberler ve tek eşliler, eğer eşi ölecek olursa, hayatının geri kalanını başka bir kuşla geçirmezmiş.
Böyle tek eşli kuşlardan bir de Angıt'ı biliyorum, bir de Kara Akbaba, mutlaka daha bir çok tür vardır.

Bir gün eski mahallenizi ziyarete gidelim Ömer Abi, şöyle bir turlarız, bende fotoğraf çekerim.

sisdagili61' Alıntı:
Merhabalar,
Balkonumuza gelen o kumrular eşim eline doldurduğu yemleri yerlerdi.Bazan ceviz veya fındık kırıp onlara ikram ederdik.Suları zaten hep vardı.
İnanın o kumruları Çanakkale'de özlüyorum.

Niyazi Bey, sizi de hüzünlendirdik, eski günlere götürdük ama kim bilir Çanakkale'nin şimdilerde ne güzelliklerini yaşıyorsunuz

.

_DSC0381_r1.JPG

Serkan.Ozkan' Alıntı:
Ömer Abi, Kumrular gerçekten saygıyı hak eden kuşlar, sürekli eşleriyle beraberler ve tek eşliler, eğer eşi ölecek olursa, hayatının geri kalanını başka bir kuşla geçirmezmiş.
Böyle tek eşli kuşlardan bir de Angıt'ı biliyorum, bir de Kara Akbaba, mutlaka daha bir çok tür vardır.

Bir gün eski mahallenizi ziyarete gidelim Ömer Abi, şöyle bir turlarız, bende fotoğraf çekerim.

Gerçekten çok sevinirim serkan oturduğumuz evlerden en güzeli yıkılmış olsada diğerleri duruyor iyi olur

Merhabalar,
Küçücük fakat güzel bir balkonumuz vardı, hemen önümüzde balkondan toplayabildiğimiz çok güzel bir siyah erik yanında kara vebeyaz dut olan bir yerdi.O ağaçlarda bir sürü kuş vardı fakat kumrular bir başkaydı.Hergün sularını tazelerdik hemde kendi içtiğimiz sudan koyardık.
Bir ay önce gittim bir baktımki bizim erik ağacını birisi kesmiş kızdım ama nafile.
Tabi buraların güzellikleride tartışılmaz burayıda çok seviyorum fakat Küçükyalı bir başkaydı, belkide kendi evimizin olması nedeniyleydi.Malum 20 şer senelik çalışma toplam 40 senelik birikim eder.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR