Kişisel Galeri (@hu)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan @hu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 79
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,631

@hu

Ana Kamp
Yer
İstanbul
Merhaba arkadaşlar..Büyükada'dan birkaç kare,umarım beğenirsiniz..
Henüz yeni bi fotoğrafçı olarak yorum ve eleştirilerinize açığım.. :smiley:

[attachment=2]
[attachment=1]
[attachment=3]
[attachment=5]
[attachment=4]

Etiketler

Ynt: Kişisel Galeri (@hu)

Merhaba Sevgili Ahu Hanım,
Fotoğraflarınızı seyretttim...Çok güzeller...Mavi ve yeşil sizin vazgeçilmez tercihiniz ve her karenizde gördüm benim de vazgeçemediğim renkler,güzellikler..1000x750 veya 900x675 boyutlarında daha mı güzel görünürdü dedim (fotoğraflar sıkışmış sanki) Ama sizin tercihinize saygı duyuyorum...Başarılı çalışmanızı kutluyorum...Fotoğrafa devam derim...Kolay gelsin...SEVGİLER HİÇ EKSİLMESİN

« Yanıtla #7 : Bugün 14:26:43 » Alıntı

--------------------------------------------------------------------------------
Merhaba Sevgili Ahu Hanım,
Fotoğraflarınızı seyretttim...Çok güzeller...Mavi ve yeşil sizin vazgeçilmez tercihiniz ve her karenizde gördüm benim de vazgeçemediğim renkler,güzellikler..1000x750 veya 900x675 boyutlarında daha mı güzel görünürdü dedim (fotoğraflar sıkışmış sanki) Ama sizin tercihinize saygı duyuyorum...Başarılı çalışmanızı kutluyorum...Fotoğrafa devam derim...Kolay gelsin...SEVGİLER HİÇ EKSİLMESİN
-----------------------------------------------------------------------------------------

yorumunuz için çok teşekkürler.. beğenmenize sevindim..
boyutlar konusunda sanırım haklısınız çok yer kaplamasınlar dedim ama biraz sıkışık kaldılar bu sefer de..
bi dahakileri biraz daha büyük şekilde deneyeceğim..

Tebrikler...
Güzel çalışmalarınızın devamını bekliyoruz :smiley:

Büyükada her mevsim çok güzel kareler veriyor...sokaklar, evler, gökyüzü, deniz, çiçekler ve en önemlisi faytonlar.
ben martı fotoğrafını çok beğendim, ters ışık olmasına rağmen çok hoş olmuş.
tebrikler

Martılar herkesin favorisi anlaşılan.. :smiley:
teşekkürler yorumlarınıza,yeni fotoğraflar için teşvik edici oluyor kesinlikle..

Martılar dışında diğer fotoğraflarınızda netlik sorunu var. Ama renkler kızıl mavi ve yeşil o kadar güzel yansımış ki fotoğraflarınıza. Net olmasa ne gam, tablo gibi duruyorlar. Büyükadayı ben de çok özlemişim. Mis gibidir havası..
Tebrikler devamm..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,683
Kayıtlı Üye Sayımız
166,530
Kaydolan Son Üyemiz
hekimogluyasin52

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR