Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba Sevgili Ahu Hanım,
Fotoğraflarınızı seyretttim...Çok güzeller...Mavi ve yeşil sizin vazgeçilmez tercihiniz ve her karenizde gördüm benim de vazgeçemediğim renkler,güzellikler..1000x750 veya 900x675 boyutlarında daha mı güzel görünürdü dedim (fotoğraflar sıkışmış sanki) Ama sizin tercihinize saygı duyuyorum...Başarılı çalışmanızı kutluyorum...Fotoğrafa devam derim...Kolay gelsin...SEVGİLER HİÇ EKSİLMESİN
Ynt: Kişisel Galeri (@hu)
« Yanıtla #7 : Bugün 14:26:43 » Alıntı
--------------------------------------------------------------------------------
Merhaba Sevgili Ahu Hanım,
Fotoğraflarınızı seyretttim...Çok güzeller...Mavi ve yeşil sizin vazgeçilmez tercihiniz ve her karenizde gördüm benim de vazgeçemediğim renkler,güzellikler..1000x750 veya 900x675 boyutlarında daha mı güzel görünürdü dedim (fotoğraflar sıkışmış sanki) Ama sizin tercihinize saygı duyuyorum...Başarılı çalışmanızı kutluyorum...Fotoğrafa devam derim...Kolay gelsin...SEVGİLER HİÇ EKSİLMESİN
-----------------------------------------------------------------------------------------
yorumunuz için çok teşekkürler.. beğenmenize sevindim..
boyutlar konusunda sanırım haklısınız çok yer kaplamasınlar dedim ama biraz sıkışık kaldılar bu sefer de..
bi dahakileri biraz daha büyük şekilde deneyeceğim..
Büyükada her mevsim çok güzel kareler veriyor...sokaklar, evler, gökyüzü, deniz, çiçekler ve en önemlisi faytonlar.
ben martı fotoğrafını çok beğendim, ters ışık olmasına rağmen çok hoş olmuş.
tebrikler
Martılar dışında diğer fotoğraflarınızda netlik sorunu var. Ama renkler kızıl mavi ve yeşil o kadar güzel yansımış ki fotoğraflarınıza. Net olmasa ne gam, tablo gibi duruyorlar. Büyükadayı ben de çok özlemişim. Mis gibidir havası..
Tebrikler devamm..