gezgen Kamp III Mesajlar 672 Tepkime Puanı 3 1 Nis 2010 #225 Ynt: Kişisel Galeri (eftaLYa) Hepsi çok güzel.Ama illede kerpe.!!
pennywise Ana Kamp Mesajlar 22 Tepkime Puanı 0 4 Nis 2010 #226 Ynt: Kişisel Galeri (eftaLYa) Güzel fotograflar teşekkürler
eftaLYa Face & Ben Mesajlar 2,959 Tepkime Puanı 5 Yer İstanbul - Şişli Web www.esraakeroglu.com 26 Nis 2010 #227 Ynt: Kişisel Galeri (eftaLYa) Geçen hafta çarşamba Yuvacık'a gittim ailemin yanına.. 4 gün dağ tepe çayır bayır dere gezdim Çokça fotoğraf çekmişim. Ara ara eklerim .. Arıcık ile başlayayım.
Ynt: Kişisel Galeri (eftaLYa) Geçen hafta çarşamba Yuvacık'a gittim ailemin yanına.. 4 gün dağ tepe çayır bayır dere gezdim Çokça fotoğraf çekmişim. Ara ara eklerim .. Arıcık ile başlayayım.
Yusuf.. Zirve Mesajlar 5,901 Tepkime Puanı 36 Yer İstanbul Ümraniye Web www.gezenbilir.com 26 Nis 2010 #228 Ynt: Kişisel Galeri (eftaLYa) Esra hanım çok güzel ellerinize gözünüze sağlık.
G goksin Yeni Üye Mesajlar 5 Tepkime Puanı 0 26 Nis 2010 #229 Ynt: Kişisel Galeri (eftaLYa) tebrik ediyorum, resimlerin harika resim dünyasina yeni girdim, insallah senin kadar iyi resimler cekmesini ögrenirim.
Ynt: Kişisel Galeri (eftaLYa) tebrik ediyorum, resimlerin harika resim dünyasina yeni girdim, insallah senin kadar iyi resimler cekmesini ögrenirim.
eftaLYa Face & Ben Mesajlar 2,959 Tepkime Puanı 5 Yer İstanbul - Şişli Web www.esraakeroglu.com 26 Nis 2010 #230 Ynt: Kişisel Galeri (eftaLYa) Yusuf sağolasın -- Goksin; ilk mesajının benim fotoğraflarıma olması gurur verici. Hoşgeldin forumumuza.. Çok daha güzellerini görürüz senden inşallah
Ynt: Kişisel Galeri (eftaLYa) Yusuf sağolasın -- Goksin; ilk mesajının benim fotoğraflarıma olması gurur verici. Hoşgeldin forumumuza.. Çok daha güzellerini görürüz senden inşallah
koroglu1414 Zirve Mesajlar 1,590 Tepkime Puanı 3 Yer Bolu/Seben 26 Nis 2010 #231 Ynt: Kişisel Galeri (eftaLYa) Birbirinden güzel fotoğraflar. Tebrikler..
eftaLYa Face & Ben Mesajlar 2,959 Tepkime Puanı 5 Yer İstanbul - Şişli Web www.esraakeroglu.com 10 May 2010 #232 Ynt: Kişisel Galeri (eftaLYa) Boğaziçi Hayvanat Bahçesi.. Darıca.. Bugün..
gezgen Kamp III Mesajlar 672 Tepkime Puanı 3 11 May 2010 #233 Ynt: Kişisel Galeri (eftaLYa) En doğal el Manikürsüz ! ;D ;D Güzel olmuş
G goksin Yeni Üye Mesajlar 5 Tepkime Puanı 0 11 May 2010 #234 Ynt: Kişisel Galeri (eftaLYa) Selam ugur böceklerini kaclik objectifle cektigini sorabilirmiyim? tesekkürler
Ynt: Kişisel Galeri (eftaLYa) Selam ugur böceklerini kaclik objectifle cektigini sorabilirmiyim? tesekkürler
eftaLYa Face & Ben Mesajlar 2,959 Tepkime Puanı 5 Yer İstanbul - Şişli Web www.esraakeroglu.com 11 May 2010 #235 Ynt: Kişisel Galeri (eftaLYa) Teşekkürler gezgen.. -- Göksin; 100mm macro lens üzerinde 250d ve 500d olmak üzere 2 closeup filtre var. ve ring flaş.
Ynt: Kişisel Galeri (eftaLYa) Teşekkürler gezgen.. -- Göksin; 100mm macro lens üzerinde 250d ve 500d olmak üzere 2 closeup filtre var. ve ring flaş.
Gulmez Ana Kamp Mesajlar 22 Tepkime Puanı 0 Web www.trf1.net 14 May 2010 #236 Ynt: Kişisel Galeri (eftaLYa) En güzel fotoğraf galerilerinden birisi. Ellerinize sağlık Esranım.
koroglu1414 Zirve Mesajlar 1,590 Tepkime Puanı 3 Yer Bolu/Seben 14 May 2010 #237 Ynt: Kişisel Galeri (eftaLYa) Close-up'un ilk kez böyle işe yaradığını gördüm.. çok iyi kadraj ve pozlama;tebrikler..
Ynt: Kişisel Galeri (eftaLYa) Close-up'un ilk kez böyle işe yaradığını gördüm.. çok iyi kadraj ve pozlama;tebrikler..
eftaLYa Face & Ben Mesajlar 2,959 Tepkime Puanı 5 Yer İstanbul - Şişli Web www.esraakeroglu.com 18 May 2010 #238 Ynt: Kişisel Galeri (eftaLYa) Cevdet, close up böceklerde var.. Maymun elinde sadece 100mm macro var. closeupları çıkardım. ve flasş da yok.
Ynt: Kişisel Galeri (eftaLYa) Cevdet, close up böceklerde var.. Maymun elinde sadece 100mm macro var. closeupları çıkardım. ve flasş da yok.
koroglu1414 Zirve Mesajlar 1,590 Tepkime Puanı 3 Yer Bolu/Seben 18 May 2010 #239 Ynt: Kişisel Galeri (eftaLYa) eftaLYa' Alıntı: Cevdet, close up böceklerde var.. Maymun elinde sadece 100mm macro var. closeupları çıkardım. ve flasş da yok. Genişletmek için tıkla ... Hımm ben yanlış anlamışım o'zaman Teşekkür ederim..
Ynt: Kişisel Galeri (eftaLYa) eftaLYa' Alıntı: Cevdet, close up böceklerde var.. Maymun elinde sadece 100mm macro var. closeupları çıkardım. ve flasş da yok. Genişletmek için tıkla ... Hımm ben yanlış anlamışım o'zaman Teşekkür ederim..
hural Zirve Mesajlar 1,133 Tepkime Puanı 1 Yer ümraniye 19 May 2010 #240 Ynt: Kişisel Galeri (eftaLYa) Kıskandım. Hangisini kıskandığımı bilemedim. Hepsini kıskandım