Kişisel Galeri ( AYCA )

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Hilalseyhan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 67
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,737
Ynt: Kişisel Galeri ( AYCA )

Karataş

DSC_0803 [800x600].jpg

DSC_0806 [800x600].jpg

DSC_0812 [800x600].jpg

DSC_0881 [800x600].jpg

DSC_0902 [800x600].jpg

Etiketler

ayça hanım fotolarınıza bakarken adana yı gezdim , küçük saat , merkez cami , toroslar sanırım akçatekirin oralar bmw tutkunuzda var gibi geldi bende bayramda adanadaydım merkez camiyi her köşesinden çekme fırsatım oldu emeklerinze sağlık tebrikler

AYÇA HANIM UMARIM KIZMAZSINIZ SİZİN GALERİNİZDE HOŞ OLACAĞINI DÜŞÜNDÜĞÜM Bİ FOTOMU PAYLAŞACAM SİZLERLE ADANA MERKEZ CAMİİNİ KOMPAKT MAKİNA İLE 4 KAREDE ÇEKEREK PANORAMAYA DÖNÜŞTÜRDÜM KEYİFLİ SEYİRLER

[4] Resimlerim, Pano, 3 images, DSC07543 - DSC07545 - 7472x3081 - SCUL-Smartblend.jpg

baracuda39' Alıntı:
ayça hanım fotolarınıza bakarken adana yı gezdim , küçük saat , merkez cami , toroslar sanırım akçatekirin oralar bmw tutkunuzda var gibi geldi bende bayramda adanadaydım merkez camiyi her köşesinden çekme fırsatım oldu emeklerinze sağlık tebrikler
Teşekkürler :smiley:
İlk fotolardaki siyah bmw nin (FL004) sahibiydim.Yaklasık 2 ay önce sattım.Diğerleri de grubumuzun üyeleri.Aslında bunlarla ilgili çok foto var ama boğmak istemedim.Her geziden tadımlık olsun diye.
Benim henüz panaroma ile ilgili bir çalışmam olmadı..En kısa zamanda onunla da ilgileneceğim..Teşekkür ederim foto için.Sizin de emeğinize sağlık :smiley:

Ayça hanım
tebrikler...güzel kareler..

uzakta bir hemşehriniz olarak memleketimi tekrar görmüş gibi oldum.. ;D

Güzel kareler yakalamışsınız.

Merakımdan soruyorum, neden bu kadar çok otomobilleri fotoğrafladınız acaba?

Saygılar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,635
Kaydolan Son Üyemiz
maslow1988

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR