Kışın Hafta Sonları için Dağ & Yayla Evi Arıyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan isasoydan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,160

isasoydan

Kamp II
Yer
Viyana
Herkese merhaba,

Arkadaşlar, özellikle kar yağdığında (kar olmasada olur) hafta sonları kalabileceğimiz bir dağ&yayla evi arıyorum.
Bu arada İstanbulda yaşamaktayım, bu nedenle İstanbulada yakın olmasını istiyorum.

Bilgisi olan arkdaşlar varsa, yardımcı olursanız sevinirim...

Etiketler
Ynt: Kışın Hafta Sonları için Dağ & Yayla Evi Arıyorum

mrb bursa tarafına geçtinizmi uludağ haricinde kocayayla da kamp yerleri bongolo evleri mevcuttur oba kamp diye aratırsanız karşınıza çıkar biraz daha bu tarafa geliriseniz tamamen doğanın içinde inegöle 22 km uzaklıkta boğazova yaylası mevcuttur burası 1170 rakım yüksekliğinde bir yayladır suyu havası birçok yere taş çıkartır burada balıkçı mustafanın yerinde kalabilirsiniz ahşap evin içersinde yemek sorunuzuda yok ve doğa harikadır sakin nacizane yerlerden dir

İzmit-Yuvacık barajının üstlerinde KARACA DAĞ evleri,üyeleriimizden Serkan beyi ararsanız yardımcı olur.Düzenli olarak gideriz,bugüne kadar tavsiye ettiğimiz herkez çıok beğendi. 0 532 475 68 56

rumnes' Alıntı:
İzmit-Yuvacık barajının üstlerinde KARACA DAĞ evleri,üyeleriimizden Serkan beyi ararsanız yardımcı olur.Düzenli olarak gideriz,bugüne kadar tavsiye ettiğimiz herkez çıok beğendi. 0 532 475 68 56
Geçen sene kısmet olmadı ama bu sene en azından bir haftasonu mutlaka gitmek istiyoruz
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=28940.0

Ben de ayni yeri tavsiye edecektim. Karaca dag evi.

Bilgilerini paylaşan tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim. Yuvacık ve Karca dap daha önce epey feth ettim.
Yeni yerler arıyorum (sapanca dağında yazlığımız olmasına rağmen)

Teşekkür ederim, oba kampı bir araştırayım dedim ama malesef birileri tarafından sanırım hack lenmiş....
Boğaz ovayı bi araştıracağım.

adaeada' Alıntı:
Merhaba bursa tarafına geçtinizmi uludağ haricinde kocayayla da kamp yerleri bongolo evleri mevcuttur oba kamp diye aratırsanız karşınıza çıkar biraz daha bu tarafa geliriseniz tamamen doğanın içinde inegöle 22 km uzaklıkta boğazova yaylası mevcuttur burası 1170 rakım yüksekliğinde bir yayladır suyu havası birçok yere taş çıkartır burada balıkçı mustafanın yerinde kalabilirsiniz ahşap evin içersinde yemek sorunuzuda yok ve doğa harikadır sakin nacizane yerlerden dir

Merhaba arkadaslar,

Konuyu bölmüs olmak istemem ama bu konuda benim de yardima ihtiyacim var. Istanbul'dayim ve Marmara bölgesi civarinda göl kenarinda, sömineli Ocak ayinda konakliyabilecegim bungalow tarzi bir konaklama ariyorum. Abant gölü olabilir diye düsündüm ama su anda sadece düsünce, karar veremedim. Doğa Köşkü Pansiyon bungalov birde Abantevlerini duydum ama tam anlamiyla tavsiye alamadim. Daha önce yazmistim ve cevap alamadim, sizler yardimci olursaniz cok sevinirim.

Yedi göllerde tam aradığınız mekan var ama muhtemelen geç kalmış olabilirsiniz. Çünkü bayram ve yılbaşı öncesi 1- veya 2 ay öncesinde dolmuş olabiliyor.
Şömineli ve güzel bir mekan. Bu arada işletmesi şimdi özele geçti.

Rezervasyon bölümünde Özlem hanımla görüşür iseniz size yardımcı olacaktır.
http://www.yedigoller.web.tr/

epruuu' Alıntı:
Merhaba arkadaslar,

Konuyu bölmüs olmak istemem ama bu konuda benim de yardima ihtiyacim var. Istanbul'dayim ve Marmara bölgesi civarinda göl kenarinda, sömineli Ocak ayinda konakliyabilecegim bungalow tarzi bir konaklama ariyorum. Abant gölü olabilir diye düsündüm ama su anda sadece düsünce, karar veremedim. Doğa Köşkü Pansiyon bungalov birde Abantevlerini duydum ama tam anlamiyla tavsiye alamadim. Daha önce yazmistim ve cevap alamadim, sizler yardimci olursaniz cok sevinirim.

Yardiminiz icin cok tesekkürker, gercekte istedigim yere benziyor :smiley: Ocak ayi ortasi gibi gitmeyi düsünüyoruz, bu yüzden bir ihtimal sansimiz olabilir belki.
Yarin ilk is Özlem hanimi aramak, fiyatlarda uygunsa süper olur. Tekrar tesekkür ve umarim sizde aradiginiz tarzda bir yer bulabilirsiniz.

isasoydan' Alıntı:
Teşekkür ederim, oba kampı bir araştırayım dedim ama malesef birileri tarafından sanırım hack lenmiş....
Boğaz ovayı bi araştıracağım.
boğazova yaylasının resimlerini açtığım konularda görebilirsiniz sürekli gezi yaptığımız bölge google eart dan yeri görebilirsiniz ama yeni halinin resmi yoktur sanırım ilk gidişimde resmini çekip buraya eklerim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

SON KONULAR

Geri