Kısa Süreliğine 18.500 Tl Ye - 4x4 Toyota Sr5 - 2.4 Efi - Klima - Lpg - Hidr

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sehzata Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 28
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 23,165

Etiketler
Ynt: Kısa Süreliğine 18.500 Tl Ye - 4x4 Toyota Sr5 - 2.4 Efi - Klima - Lpg - Hidr

Aracin herseyini cok begendim de o lpg oraya olmamis gibi geldi bana hocam arazide aracin altini nerelere vuruyosunuz o tank ne hal alir orada ben sizin yerinizde olsa arkadas kasada bir bolum ayirir oraya monte ederdim lpg nin tankini

Samsung Note 2 cihazımdan gönderildi.

Ynt: Kısa Süreliğine 18.500 Tl Ye - 4x4 Toyota Sr5 - .....

mergen' Alıntı:
Şehzat Bey merhaba. Hayırlı satışlar dilerim. Dilerim de siz ne zaman Mersin'e gittiniz?

Geçen sene Sakarya Üniversitesine kitap bağışı için konuşurken buralardaydınız. Yoksa o 2 sene evvel miydi?

3-4 ay önce mersine geçtim, kısa süreliğine mersinde olacağım :smiley: memleketimi özlemişim :smiley:

Ynt: Kısa Süreliğine 18.500 Tl Ye - 4x4 Toyota Sr5 - 2.4 Efi - Klima - Lpg - Hidr

macrem' Alıntı:
Aracin herseyini cok begendim de o lpg oraya olmamis gibi geldi bana hocam arazide aracin altini nerelere vuruyosunuz o tank ne hal alir orada ben sizin yerinizde olsa arkadas kasada bir bolum ayirir oraya monte ederdim lpg nin tankini

Samsung Note 2 cihazımdan gönderildi.

teşekkürler,

lpg kiti ve montajı kasa altına diff. in üstünde kalacak şeklide korumalı olarak montaj yapıldı, kasayı kamplarda yatmak için kullandığımdan kasa da lpg ile yatmak istemez kimse :smiley: yurt dışı sitelerinde incelerseniz LPg montajı hep kupanın altında olması gerektiği belirtilir.

[size=12pt]araç 3-8 kasım arası sakarya da olacak [/size]

sonra yeniden mersin e dönecek.

sehzata' Alıntı:
[size=12pt]araç 3-8 kasım arası sakarya da olacak [/size]

sonra yeniden mersin e dönecek.

+1 istanbul'a gelmeye şurada kaç km. kalıyor ki?buralarada bekleriz hem baktınız ki istanbul'dan anlaşıp el sıkışıp satarsınız bu kara şahini!!!!!

araç hala sakaryada, fakat satma fikrini biraz erteledim, çünkü aracı revize ediyorum. bu paraya aracı satarsam binebilecek bu fiyata araç yok piyasada :smiley:

4x4 Toyota Sr5 - 2.4 Efi - Klima - Lpg - Hidr

aracın motor dahil revize ediyorum, bu yüzden fiyat değişmiştir. 24.000 teşekkürler

Ekran Alıntısı.JPG

uzun zamandır iş yoğunluğu nedeniyle siteye giremedim,

GÜNCEL :smiley:

iş ve şehir değişikliği nedeniyle 21.000 TL ye bırakacağım

asfalt lastikleri ile görünürümü..

fotoğraf 1 (1).JPG

fotoğraf 2 (1).JPG

fotoğraf 3.JPG

Araç yeni sahibine kavuşmuştur.... Konu kilitlenebilir....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,757
Kayıtlı Üye Sayımız
166,572
Kaydolan Son Üyemiz
sadikabi

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR