KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Hüseyin abi gezilere hiç ara vermedim ama karavan olunca kim tutar bzi?
Plakaya gelince, daha önceki karavanlarımın plakaları "AH" idi (Aysel-Haşmet), bu sefer "AH" bulamayınca "HA" oldu ;D ;D ;D
Suya bakınca botla açılsam ortalarda bir yerde motoru kapatıp ayağımı uzatıp biraz uyusam ne güzel olurdu hissini verdi bana hemde ben gündüzleri hiç uyuyamadığım halde.Yaşlılığın sanırım en güzel yanı bu istediğin saatte uyuyabiliyorsun(sanırım),kafan arkaya düşüyor.Vay Haşmet hocam bunlar ilk defa aklıma geldi ne karelermiş.
Suya bakınca botla açılsam ortalarda bir yerde motoru kapatıp ayağımı uzatıp biraz uyusam ne güzel olurdu hissini verdi bana hemde ben gündüzleri hiç uyuyamadığım halde.Yaşlılığın sanırım en güzel yanı bu istediğin saatte uyuyabiliyorsun(sanırım),kafan arkaya düşüyor.Vay Haşmet hocam bunlar ilk defa aklıma geldi ne karelermiş.
Bülent güzel duygular uyandırabildiysem ne mutlu bana, ama küçük bir hatırlatma yapmak istiyorum. Bir çok yaşlı oturduğu yerde uyuklar ama gece yatağında sabaha dek uyuyamaz,uykusuzluk çeker
En iyisi biz iiçinde bulunduğumuz yaşın güzelliklerini yaşamaya bakalım
Plaka da adı olanlar karavancılık sorumluluğunu sonuna kadar paylaşmalıdırlar. Kolaymı öyle tescilli kabin amiri olmak.
"Gak" deyince su "guk" deyince meyvanı hazır etmeliler.Sonra karavanın temizliği, çamaşır, bulaşık,yemek, karavana takoz koyma, gel gel yapma, tavanı kollama, sabahları ekmek gazete falan... ;D
Bizim plaka da HVS. Yanii Hüseyin Ve Selma. Kadın o günden bu yana perişanları oynuyor.Eeee...naapalım.Eden bulur.
Aysel hanıma saygılar...Hiç kusura bakmasın.Başa gelen çekilir
Sayın Rüzgar getirdiği bu yorum çok hoşuma gitti,bende ki de ZN 619 yani zen bahçesi(huzur ,dinginlik,arınma,doğada olmanın verdiği huzur ve dinginlik var da arınma her zaman olmuyor,belki kayalık yerlerde olmamaktandır) 619 da 69 benim 6+1 79 da eşimin doğum tarihleri,ben bunlar uydurabildim.
Haşmet Bey,
Yollarda nete ulaşmak kısıtlı oluyor. Bu nedenle ( üzerinden bir aya yakın zaman geçmiş) gezi paylaşımınıza yeni ulaşabildik. Fotoğraflar çok güzel.. Zaten, deniz, göl, akarsu.. ne olursa olsun, su olan yer, her zaman güzel.. Kısa gezilerin tadı da bir başka...
buralpdi' Alıntı:
''plakalarımız ve yorumları'' adı altında başlık açmalı