Kısa geziler; İkizdere baraj gölü

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan drares Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 27
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,700
Ynt: Kısa geziler; İkizdere baraj gölü

RÜZGAR' Alıntı:
Ufaktan ufaktan geziler başlamış anlaşılan... ;)
Plaka da HK olaymış...Ya da KH...
Haşmet Kalkancı ya da Karavancı Haşmet mesaela :D
Hüseyin abi gezilere hiç ara vermedim ama karavan olunca kim tutar bzi? :D :D :D
Plakaya gelince, daha önceki karavanlarımın plakaları "AH" idi (Aysel-Haşmet), bu sefer "AH" bulamayınca "HA" oldu ;D ;D ;D

Etiketler

yetimmustafa' Alıntı:
Haşmet bey güzel bir gezi olmuş selamlar
Mustafa bey teşekkürler, sizden de uzun zamandır ses çıkmadı, yeni karavanınıza kavuştunuz mu?

Esinti35' Alıntı:
Bu artık gezilere başladığınızın işareti sanırım. Hayırlısı olsun..
Fotograflarda çok güzel. emeğinize sağlık....
Şeref abi daha uzak geziler yapamıyoruz, şimdilik etrafta dolanıyoruz. Fotoğraflar çok detaylı olmadı, cep telefonundan bu kadar çekebildim. :smiley: :smiley: :smiley:

Teşekkür ederim Haşmet bey.Karavan bu gün italyadan gemiye yüklenecek.Eltesan firmasının verdiği bilgiye göre mayıs sonu teslim edilecek.

Suya bakınca botla açılsam ortalarda bir yerde motoru kapatıp ayağımı uzatıp biraz uyusam ne güzel olurdu hissini verdi bana hemde ben gündüzleri hiç uyuyamadığım halde.Yaşlılığın sanırım en güzel yanı bu istediğin saatte uyuyabiliyorsun(sanırım),kafan arkaya düşüyor.Vay Haşmet hocam bunlar ilk defa aklıma geldi ne karelermiş.

mayıstosböce' Alıntı:
Suya bakınca botla açılsam ortalarda bir yerde motoru kapatıp ayağımı uzatıp biraz uyusam ne güzel olurdu hissini verdi bana hemde ben gündüzleri hiç uyuyamadığım halde.Yaşlılığın sanırım en güzel yanı bu istediğin saatte uyuyabiliyorsun(sanırım),kafan arkaya düşüyor.Vay Haşmet hocam bunlar ilk defa aklıma geldi ne karelermiş.
Bülent güzel duygular uyandırabildiysem ne mutlu bana, ama küçük bir hatırlatma yapmak istiyorum. Bir çok yaşlı oturduğu yerde uyuklar ama gece yatağında sabaha dek uyuyamaz,uykusuzluk çeker :(
En iyisi biz iiçinde bulunduğumuz yaşın güzelliklerini yaşamaya bakalım ;)

Plaka da adı olanlar karavancılık sorumluluğunu sonuna kadar paylaşmalıdırlar. Kolaymı öyle tescilli kabin amiri olmak. :mad:
"Gak" deyince su "guk" deyince meyvanı hazır etmeliler.Sonra karavanın temizliği, çamaşır, bulaşık,yemek, karavana takoz koyma, gel gel yapma, tavanı kollama, sabahları ekmek gazete falan... ;D
Bizim plaka da HVS. Yanii Hüseyin Ve Selma. Kadın o günden bu yana perişanları oynuyor.Eeee...naapalım.Eden bulur.

Aysel hanıma saygılar...Hiç kusura bakmasın.Başa gelen çekilir :D

Sayın Rüzgar getirdiği bu yorum çok hoşuma gitti,bende ki de ZN 619 yani zen bahçesi(huzur ,dinginlik,arınma,doğada olmanın verdiği huzur ve dinginlik var da arınma her zaman olmuyor,belki kayalık yerlerde olmamaktandır) 619 da 69 benim 6+1 79 da eşimin doğum tarihleri,ben bunlar uydurabildim.

Haşmet Bey,
Yollarda nete ulaşmak kısıtlı oluyor. Bu nedenle ( üzerinden bir aya yakın zaman geçmiş) gezi paylaşımınıza yeni ulaşabildik. Fotoğraflar çok güzel.. Zaten, deniz, göl, akarsu.. ne olursa olsun, su olan yer, her zaman güzel.. Kısa gezilerin tadı da bir başka...

buralpdi' Alıntı:
''plakalarımız ve yorumları'' adı altında başlık açmalı ;)
Cazip bir fikir.. ;D ;D

Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle selam ve sevgiler..

Ülker&Yavuz

Haşmet bey
Çevredeki güzellikleri farkedip yakalamak ve o anları dostlarla paylaşmak ne güzel. TEŞEKKÜRLER .

celal yalçın' Alıntı:
Haşmet bey
Çevredeki güzellikleri farkedip yakalamak ve o anları dostlarla paylaşmak ne güzel. TEŞEKKÜRLER .
Celal bey bunu içimizde en güzel yapanlardan birisi sizsiniz, sizden böyle güzel cümleler duymak beni çok grurlandırdı, beğeniniz için teşekkürler :smiley: :smiley: :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,763
Kayıtlı Üye Sayımız
166,579
Kaydolan Son Üyemiz
Esra elçin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR