58ayhan
Zirve
Ynt: Kısa Bir İç Anadolu Gezisi
can yoldaşlarım karavancı kardeşler bundan sonraki yolum kayseri sivas oardanda sizlere resim gönderecem..ama en ilginç olanı birkaç gez gittiğim yılanlı çermik sivasın bir adıda balıklı kaplıcaları..oradan resimlerim ve yorumlarım olacak ve sıcak çermikten ..biraz ara saygılar58ayhan' Alıntı:fregraf kardeşim tabiki bunlar benim bir antika dijital fotodan çıkanlar tablo gibi çıkmış deyilmi biraz acemiyiz ya ondan olmalı alınmam mümkün deyil..siz yeterki resimlerimi beğinin
58ayhan' Alıntı:cavit abi çok özür dilerim yazılarımın hatasını bende fark ettim bırazda yazdığım yerlerde ışık problemleri vardı ondan dolayıda ola bilir bana bu konuda biraz özveride bulun...ne yaparsın alışmaya çalışıyorum..yengemin astımı nasıl oldu iyilerdir inş allah abi erdeğede bekliyorum bunu sakın unutma saygılar..
58ayhan' Alıntı:göreme açık hava müzesinden istedim bir kac resim koyayım..ilginizi çeker diye çok tarihi bir mekan gez gez bitmiyor..anadolu kültürümüzü japonlar bizden daha iyi biliyor japon turst artı kapotokyayı kendi vatanı gibi görmüşler şaşırdım kaldım
bu günkü gezimin ayağı olan sivastan selamlar..hemen gelır gelmez sivasta çok sevdiğim bir arkadaşimın..kangal köpeği çifliğine gittim bende erdekte kangal beslediğim için....merak işte burda hemen onlarla ilişki kurmak için faliyete geçtim..sizle paylaşayım dedim..ANKARA' Alıntı:Hiç şaşırma Ayhan abi senin bu dediğini asıl avrupalı turistler diyor ::
:
Türkiyeye her yıl gelen turist sayısı artıyor ve tek sebebid de gelen turistlerin söyledikleri tek cümle![]()
![]()
Türkiye bizim ana vatanımızmış, atalarımız neden gitmiş avrupaya diyorlar ??? ??? ???
Hertarafı tarihi eserlerle dolu olan bu VATAN sadece ve sadece bize emanet. Gidecek hiçbir yerimiz yok ve iyi sahip çıkmalıyız bu emanete![]()
![]()
8)
58ayhan' Alıntı:bu günkü gezimin ayağı olan sivastan selamlar..hemen gelır gelmez sivasta çok sevdiğim bir arkadaşimın..kangal köpeği çifliğine gittim bende erdekte kangal beslediğim için....merak işte burda hemen onlarla ilişki kurmak için faliyete geçtim..sizle paylaşayım dedim..