Kış Kampı 2016

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan areklim Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 54
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,394
Arkadaşlar listeye adını yazan arkadaşlar kesin katılıyor mu kampa ?

1-Fatih ve Sevim Demiraslan
2-Ewrim-pamuk-lokum
3- Beratbera
4-Mustafa Mutlu (Trabzon)
5-Telat Erdoğan (Trabzon)
6-Recep Mutlu (Ankara)

Etiketler

Arkadaşlar 5 yıldır Gezenbilir'in Organize ettiği Geleneksel Bolu Kış Kampı olarak takip edenlere Gezenbilir Ekibinin Mesajını Paylaşıyorum.

''Merhaba Arkadaşlar,

5 Yıldır geleneksel hale getirdiğimiz 6. Gezenbilir Kış Kampı bu yıl'da yapılacaktır.Kısa bir süre içerisinde tarih ve yer bilgisi paylaşılacaktır.

Şimdilik sağlıcakla kalınız.

Saygılarımla,
Murat ALBAYRAK''

Arkadaşlar

10 yaşındaki oğluma söz verdim, bu haftasonu yapılacak kampa kesinlikle katılacağımı şimdiden net olarak bildiririm.eğer bir organizasyon yapılmayacaksa oğlumla beraber ikili bir ekip olarak kamp yapacağız. Eğer bu durumda kalacak olursak sizden ricam güvenilir ve kamp ateşimizi rahatlıkla yakabileceğimiz bolu tarafında bir yer tavsiye etmeniz olacak.zaman daraldığı için acil desteğinize ihtiyacım var. Oğlumu hayal kırıklığına uğratırsam buna dayanamam. Bu arada aracım arazi aracı değil.

Hepinize saygılar

Arkadaşlar

10 yaşındaki oğluma söz verdim, bu haftasonu yapılacak kampa kesinlikle katılacağımı şimdiden net olarak bildiririm.eğer bir organizasyon yapılmayacaksa oğlumla beraber ikili bir ekip olarak kamp yapacağız. Eğer bu durumda kalacak olursak sizden ricam güvenilir ve kamp ateşimizi rahatlıkla yakabileceğimiz bolu tarafında bir yer tavsiye etmeniz olacak.zaman daraldığı için acil desteğinize ihtiyacım var. Oğlumu hayal kırıklığına uğratırsam buna dayanamam. Bu arada aracım arazi aracı değil.

Hepinize saygılar

Merhaba;
Bu haftasonu Bolu aladaglarda kamp yapacağız. Dilerseniz bize katılabilirsiniz. Haftasonu hava sıcaklıkları 2 derece ve altı durumda gorunuyor. Oğlunuz için gerekli donanımınız vardır umarım..

Merhaba;
Bu haftasonu Bolu aladaglarda kamp yapacağız. Dilerseniz bize katılabilirsiniz. Haftasonu hava sıcaklıkları 2 derece ve altı durumda gorunuyor. Oğlunuz için gerekli donanımınız vardır umarım..
Davetinize çok teşekkür ederim, beraber kamp yapmaktan mutluluk duyarım. Cuma mı yoksa cumartesi mi orada olacaksınız? Bu arada uyarınız için teşekkür ederim.gerekli ekipmanımız mevcut.

Davetinize çok teşekkür ederim, beraber kamp yapmaktan mutluluk duyarım. Cuma mı yoksa cumartesi mi orada olacaksınız? Bu arada uyarınız için teşekkür ederim.gerekli ekipmanımız mevcut.
Aladağları bilmediğim için sormak isterim. Kamp ateşi için yakacak orada bulabilirmiyiz yoksa tedariklimi geleyim.zaman ayırdığınız için çok teşekkür ederim

Aladağları bilmediğim için sormak isterim. Kamp ateşi için yakacak orada bulabilirmiyiz yoksa tedariklimi geleyim.zaman ayırdığınız için çok teşekkür ederim

Yakacak bulsakta ıslak olacağı için tedarıklı gıtmekte fayda var. C.tesi sabah ıstanbuldan yola çıkmayı düşünüyoruz. Siz nerden geliceksiniz.

Yakacak bulsakta ıslak olacağı için tedarıklı gıtmekte fayda var. C.tesi sabah ıstanbuldan yola çıkmayı düşünüyoruz. Siz nerden geliceksiniz.

İyi geceler.tekrar ilginize teşekkür ederim.bizde istanbuldan yola çıkacağız lakin biz oğlumla cuma öğleden sonra orada olmayı planlıyoruz. Umarım orada karşılaşma fırsatı buluruz.sanırım siz geldiğinizde bu havadaki tek çadır biz oluruz diye düşünüyorum.

İyi geceler.tekrar ilginize teşekkür ederim.bizde istanbuldan yola çıkacağız lakin biz oğlumla cuma öğleden sonra orada olmayı planlıyoruz. Umarım orada karşılaşma fırsatı buluruz.sanırım siz geldiğinizde bu havadaki tek çadır biz oluruz diye düşünüyorum.

Telefon numaram 0545 9428560 isterseniz arayabilir, hava ve yol durumu konusunda bilgi alabilirsiniz.iyi yolculuklar dilerim.

Iyi kamplar dilerim hava yagmurlu gorunuyor tenteniz warsa mutlaka yaniniza almanizi tavsiye ederim..

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Uyarınız için Teşekkür ederim.siz aladağ göleti etrafındamı kamp yapmayı planlıyorsunuz.o bölgeyi bilmediğim için tavsiyenize ihtiyacım olacak

Arkadaşlar kusura bakmayın. Perşembe günü geçirdiğim bir kaza sonrası dönüş yapamadım. Allahtan bende ve karşı tarafta herhangi birşey yok. O yüzden merak etmeyin.
Umarım bu hafta sonu kamp atan arkadaşlar da keyif almıştır. Sağlıcakla kalın.

Not: Kaza sebebim olan cep telefonunu siz de aman araç için de hiç kullanmayın anlık bile olsa. Çünkü ben anlık bakmama rağmen bedeli ağır oldu.
Bir de emniyet kemerini lütfen takın. Takmasaydım şuan size yazamaybilirdim...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Çok Geçmiş olsun.. Size karşı tarafa birşey olmaması sevindirici.

C.tesi günü öğleden sonra Aladaglara Geldik. Geldiğimizde tipi şeklinde kar yağıyordu. Tipi ve rüzgar sabaha kadar devam etti. Hava sıcaklığı sanırım gece -10 lara kadar düştü. Aladag goleti buz tutmuş. Biz ordayken golun üstü yaklaşık 20 cm lik kar tabakası ile kaplandı. Çok fazla fotoğraf çekemedik ama Aladaglardan bir kaç kare yukluyorum.
20160207_105852i.jpg
20160207_095405i.jpg
20160207_105825i.jpg
20160207_105829i.jpg

Son düzenleme:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.